Louise viser chokerende billede af sin toiletkumme: “Den hedder Stanley”

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Louise lever et ret almindeligt liv - med undtagelse af hvad der ligger i hendes toilet.

Mest læste i dag

Louise Drolz, en beboer i Australien, har i det seneste år delt sit hjem med en usædvanlig og ubuden gæst: En vild frø ved navn Stanley. Dette unikke samboerskab har fanget opmærksomheden langt ud over Drolz' bolig, placeret på forkysten af Sydney Harbour, omgivet af frodig regnskov.

Stanley har valgt et noget utraditionelt hjem – Drolz' gæstetoilet, nærmere bestemt indeni selve toilettet, hvor han har etableret sin bolig.

"Han bor på toilettet," udtalte Drolz, som har delt sin historie om Stanley med The Dodo, et medie dedikeret til dyr. "Han har boet der i næsten et år."

Den præcise metode, hvormed Stanley fandt vej til toilettet, forbliver et mysterium for Drolz. Givet husets placering midt i et naturskønt område, hvor det ikke er ualmindeligt at finde frøer, antager hun, at Stanley måske har set toilettet som en sikker havn fra rovdyr.

"Det er sandsynligt, at Stanley vandrede ind på badeværelset og hoppede ind på toilettet, når låget var oppe. Han troede sandsynligvis, at det var det perfekte sted at leve sikkert fra rovdyr," spekulerer Drolz.

Toilettet, som sjældent anvendes, har tilsyneladende tilbudt Stanley en ideel bolig, komplet med adgang til rørsystemet nedenunder, hvor han kan forsvinde i uger eller vende tilbage efter blot et par timer. Trods Drolz' forsøg på at omplacere ham, har Stanley konsekvent valgt at vende tilbage til sit valgte hjem.

For at akkommodere sin usædvanlige gæst har Drolz taget skridt til at gøre Stanleys liv lettere, herunder at sænke vandstanden i toilettet for at lette hans bevægelser. Stanley, ifølge Drolz, trives i dette miljø, beskyttet mod rovdyr og med rigelig adgang til føde.

Stanleys tilstedeværelse har transformeret gæstetoilettet til et slags privat dammiljø, hvor han tilsyneladende nyder sit liv i sikkerhed og komfort. Drolz' vilje til at dele sit hjem og tilpasse sig denne grønne beboers behov er et vidnesbyrd om hendes respekt for naturen og de vilde skabninger, der lejlighedsvis krydser hendes vej.

Foto: Facebook

Anbefalet til dig