Par gør chokfund i skraldespand: Du gætter aldrig, hvad de fandt

Af: Thea Andersen

|

08/12/2023

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Du gætter aldrig, hvad de fandt i skraldespanden.

Mest læste i dag

Det er sjældent, at man forventer at finde noget andet end affald, når man åbner sin skraldespand. Men for et par på Long Island, New York, var virkeligheden anderledes for lidt over en måned siden, da de stod over for en uventet og lodden overraskelse.

Mens de var i gang med at smide deres affald ud, bemærkede de pludselig en pjusket skabning, der gemte sig i bunden af skraldespanden, skriver Newsner.

I stedet for at forsøge at håndtere situationen selv valgte parret at kontakte den erfarne dyreven Karenlynn Stracher, der straks kom til undsætning.

Da hun kom frem til stedet opdagede Karenlynn, der går under brugernavnet @wildliferehab_kl på TikTok, at det lodne væsen var intet andet end en lille pungrotte, der havde lugtet madresterne og besluttet at kravle ind i skraldespanden. Desværre havde pungrotten svært ved at finde vejen ud igen.

"Dette er faktisk en almindelig situation," forklarede Stracher til The Dodo og tilføjede:

"Dyrene bliver ofte tiltrukket af madrester uden for skraldespanden og kan finde måder at klatre ind på, men når de først er inde, står de over for udfordringer med at komme ud."

Den største bekymring for Stracher var, at pungrotten, som er nataktiv, ville have svært ved at finde tilbage til skoven, hvor den lever.

Efter grundige overvejelser besluttede Karenlynn at lade pungrotten være i skraldespanden og lade den gå ud selv, når den følte sig tryg og mørket faldt på.

Dagen efter var den lille pungrotte forsvundet fra skraldespanden og var vendt tilbage til sin naturlige habitat.

Se hele episoden i videoen herunder:

Anbefalet til dig