Par kom glade hjem med nyfødte tvillinger - men hundens reaktion havde de aldrig forudset

Dyr
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Parret havde været nervøse for, hvordan deres energiske hund ville reagere.

Mest læste i dag

En hunds hjertevarmende reaktion på, at dens ejere en dag kom hjem med tvillingebørn har taget internettet med storm og bevist, at dyrs kærlighed kan være ligeså stærk som menneskers.

Da Sinead og Andy blev forældre til deres tvillinger, var de bekymrede for, hvordan deres hund, Alfie, ville reagere; men det var der ingen grund til.

Faktisk var hans reaktion endda så rørende, at en video, som parret delte på det sociale medie TikTok, har fået mennesker over hele verden til at blive bløde i knæene.

På videoen, som har været online siden 1. oktober, kan man se hunden Alfie, som konstant er ved tvillingernes side, hvor han giver dem både opmærksomhed og beskyttelse. Denne video har allerede opnået mere end to millioner visninger og har fået over 280.000 likes.

"Siden det hjertevarme første møde har Alfies forhold til tvillingerne været intet mindre end utroligt. Han har vist et niveau af mildhed og beskyttelse, der smelter vores hjerter", udtalte en rørt Sinead i et interview med Newsweek.

Menneskets bedste ven

Hunden Alfie har ikke kun vundet hjerterne hos den nye familie, men også hos det brede TikTok-publikum, der synes at være fascineret af de mange nuttede øjeblikke, videoen viser.

Man kan blandt andet se Alfie overvåge børnenes badetid sammen med sin ejer, og i andre øjeblikke står han ved deres vugge, som om han sikrer sig, at alt er, som det skal være.

Ifølge Sinead er Alfies beskyttende instinkter endda endnu mere dybtgående:

"Hver gang tvillingerne græder, udstøder han et lille klynk. Han bankede endda på os med poten, som om han akut mindede os om at passe dem. Det er, som om han har påtaget sig rollen som deres værge og sørger for, at de er trygge og glade", forklarede den stolte mor.

Fra bekymring til beundring

Selvom parret oprindeligt var bekymrede over, hvordan deres energiske hund ville reagere på de nyfødte, har Alfies adfærd gjort alle bekymringer til skamme.

"Til trods for mine indledende bekymringer omkring hans høje energiniveau har han en bemærkelsesværdig evne til at skifte til en blid og beskyttende tilstand i nærheden af dem," lød det fra en lettet og glad Sinead.

Se videoen herunder.

Anbefalet til dig