Rose bemærkede en 'olieplet' på parkeringspladsen - endte med at redde et liv

08/09/2023

Thea M. Andersen

Dyr
Foto: Rose Hunter
Foto: Rose Hunter
Rose endte med at redde et liv.

Mest læste i dag

Rose Hunter, der bekriver sig selv som 'planteafhængig', har altid besøgt den nærmeste af de to Campbell's Nursery i Lincoln, Nebraska. Men sidste sommer ændrede hun nogle planer i en impulsiv beslutning, der førte hende til den, der er længere væk. Det, hun ikke vidste, var, at dette tilfældige besøg skulle ændre hendes liv.

Da Rose Hunter ankom til Campbell's, bemærkede hun noget mærkeligt på parkeringspladsen. Der lå, tilsyneladende forladt på betonen, en lille, fnugget klump.

"I starten havde jeg ingen idé om, hvad jeg kiggede på," fortalte Hunter til The Dodo og fortsatte:

"Langvejsfra... lignede han en olieplet."

Foto: Rose Hunter

Nysgerrigt gik Rose hen for at få et nærmere kig. Først troede hun, at den lille skabning var en kanin. Så troede hun, at det kunne være et egern. Til sidst indså hun, at det var en killing, og den kunne ikke have været mere end 5 dage gammel.

"Det er en absolut mirakel, at han blev efterladt midt på en parkeringsplads og ikke et sted, hvor en bil ville køre hen," sagde hun. Rose vidste, at hun måtte hjælpe ham.

"Jeg følte mig meget ophidset," sagde hun og tilføjede:

"Pludselig steg mit hjerteslag, da jeg indså, at jeg måtte gøre noget - men hvad?"

Foto: Rose Hunter

Rose tog forsigtigt killingen og flyttede ham til sikkerheden i sin bil. Derefter ringede hun til Campbell's og spurgte, om de vidste noget om hjemløse eller drægtige katte på ejendommen. Ingen på planteskolen havde kendskab til en drægtig kat, så Rose ringede til en lokal dyrlæge for rådgivning og lavede en aftale.

Hun tog den lille killing hjem, hvor han kunne hvile sikkert om natten. Næste morgen vendte hun tilbage og lagde killingen i en kasse i håb om, at hans mor måske ville komme tilbage efter ham, men ingen kom.

Heldigvis var den lille fyr nu i sikkerhed hos Rose.

Foto: Rose Hunter

Efter at have delt sin situation på Facebook, kom hun i kontakt med en gammel ven, der kendte en potentiel ammekat i området. Den ældre kat havde lige født killinger og ammede stadig. Mirakuløst var den venlige mor-kat villig til at tage sig af den hjemløse killing, selvom han ikke var hendes egen.

"Det var bemærkelsesværdigt at se deres første møde og se ham gribe fat i hende for første gang," sagde hun.

Killingen nød seks uger med at vokse op sammen med sin plejemor og fire pleje-geschwister. Da han var klar, vendte han hjem til Rose, der altid havde vidst, at hun ville beholde ham.

"Der var ingen tvivl om det," sagde Rose og tilføjede:

"Ærligt talt, inden for et minut efter at have fundet ham, tænkte jeg: 'Okay, så dit navn bliver selvfølgelig Campbell.'"

Foto: Rose Hunter

I dag elsker Campbell livet sammen med sin mor og nyder masser af legetøj, øver sig i at springe og udfører overraskende perfekte kolbøtter under leg.

Rose er så glad for at have fundet sin nye ven, der altid får hende til at smile.

"Så legesyg og sjov og med så skøre og udtryksfulde ansigtsudtryk," fortalte hun.

Anbefalet til dig