45-årig mand fra Vig savnes

19/09/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Claus Rosenfeldt Sillehoved / Politiet
Midt- og Vestsjællands Politi beder nu om offentlighedens hjælp til at finde den 45-årig Claus Rosenfeldt Sillehoved fra Vig, der forlod sit praktiksted i Vig fredag d. 140918 omkring kl. 1240. Han var i nedtrykt sindstilstand og udtrykte at han ikke ville mere. Han medbragte et vattæppe og en rygsæk, men har ikke medbragt personlige effekter.

Mest læste i dag

Det sidste var livstegn fra Claus Rosenfeldt Sillehoved var søndag d. 160918 kl. 0357, hvor han lavede en opdatering på Facebook. Han har før været bortgået i nedtrykt tilstand, hvor han har slået lejr i en skov, men hverken politiet eller de pårørende har en ide om, hvor han kan være taget hen.

Han beskrives som181 cm, spinkel af bygning, rødt mellemlangt hår, har mange fregner og 3 tænder i munden. Han er formentlig iført sort t-shirt, blå/sort cowboybukser, blå regnfrakke med hætte.

Politiet offentliggør nu et foto af den savnede Claus Rosenfeldt Sillehoved, således at offentligheden kan hjælpe politiet med eftersøgningen.

Oplysninger om den savnede mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller til nærmeste politi på tlf. 114.

 

Claus Rosenfeldt Sillehoved beskrives som181 cm, spinkel af bygning, rødt mellemlangt hår, har mange fregner og 3 tænder i munden. Han er formentlig iført sort t-shirt, blå/sort cowboybukser, blå regnfrakke med hætte.

 

Anbefalet til dig