Blev holdt for øjnene og fik presset genstand ind i ryggen: 19-årig røvet på gaden i dagslys

25/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Politiet søger vidner til den grove forbrydelse. Foto: Shutterstock
Torsdag 16. januar blev en 19-årig mand frarøvet sin pung. Det skete sidst på eftermiddagen på Nørregade i Ringkøbing. Nu efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi vidner.

Mest læste i dag

En 19-årig mand ankom sidst på eftermiddagen torsdag den 16. januar til den grusbelagte parkeringsplads bag Jyske Bank i Ringkøbing.

Det fortæller Midt- og Vestjyllands Politi i en efterlysning, som politikredsen har sendt ud tirsdag eftermiddag. 

Han gik herefter ud på Nørregade, hvor han drejede til højre. Da den unge mand var ud for Nørregade 24 – et lysegrønt hus på hjørnet i krydset Nørregade/Vestergade – kom der pludselig nogen bagfra og holdt ham for øjnene med to hænder. Samtidig fik han presset en skarp genstand mod sin ryg og blev truet til at aflevere sin pung. Der var formentlig tale om to gerningsmænd. Den, der talte, talte dansk.

Så ikke røverne

Efter at have udleveret sin pung fik den 19-årige mand besked på at blive stående i to minutter med lukkede øjne. Da han efter lidt tid åbnede sine øjne igen, var gerningsmændene væk.

Gaderøveriet fandt sted torsdag den 16. januar 2020 i tidsrummet 16:30-17:00.

Det 19-årige offer er almindeligt bygget, lys i huden og havde en blå, skinnende dunjakke på, men han kan som sagt ikke beskrive gerningsmændene.

Kontakt politiet

Hvis nogen har set nogen følge efter den 19-årige mand, har overværet røveriet eller i øvrigt har oplysninger, der kan hjælpe til opklaring af sagen, så vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne høre om det på telefon 114.

 

Anbefalet til dig