Blotter slår til igen: Krænker drenge på legeplads

26/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

Politiet har efterlyst blotteren. Foto: Kim Matthai Leland
En blotter krænkede onsdag tre drenge på en legeplads. Politiet mener, at det er anden gang, han slår til..

Mest læste i dag

Østjyllands Politi udsender nu signalement af en blotter, der slog til onsdag eftermiddag. Politiet formoder, at der er tale om samme mand, der tidligere på måneden blottede sig for en 11-årig pige og hendes veninde. 

Det fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten torsdag. 

En kvinde ringede onsdag klokken 14.00 og fortalte, at tre drenge på 13-15 år havde kontaktet hende på en legeplads ved Gethersvej i Randers.

De tre drenge havde leget på legepladsen, da en mand kom gående ind på området fra indkørslen ved Nyvangsvej. Manden gik ind på legepladsen langs nogle buske og stoppede ca. 10 meter fra drengene, hvor han trak bukserne ned og onanerede i retning mod dem. Drengene kontaktede to kvinder, der legede på legepladsen med deres børn, og den ene ringede derefter 112.
 
Østjyllands Politi sendte en patrulje til stedet, der afsøgte området for spor.

Efterlyses af Østjyllands Politi

Manden beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • Ca. 35-45 år
  • Ca. 175-180 cm høj
  • Kort leverpostejsfarvet hår med en bar plet på toppen
  • Iført grøn/grålig cowboyjakke og lyse cowboybukser

Den 19. marts blev en 11-årig pige og hendes veninde udsat for noget lignende på et grønt område ved Vester Altanvej i Randers. Østjyllands Politi efterforsker begge sager og formoder, at der kan være tale om den samme mand.

Politiet fortæller desuden, at de gerne hører fra alle, der kan have set manden eller som har en formodning om, hvem han kan være på tlf 114.

 

Anbefalet til dig