Brugt til indbrud: Hvem har set denne Fiat?

19/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Genkender du denne bil? Foto: Nordjyllands Politi
Politiet søger personer, der har oplysninger om denne Fiat 500’s færden gennem de seneste 14 dage, idet den sættes i forbindelse med indbruds-kriminalitet.

Mest læste i dag

Baggrunden for efterlysning er, at der søndag d. 16. februar 2020  kl. ca. 20.00 indgik en anmeldelse fra Aalborg-bydelen Vejgaard om, at to mistænkelige personer netop var gået ind på en villagrund. 

Det fortæller Nordjyllands Politi, der onsdag efterlyser bilen. 

”Kort tid efter så anmelderen, at de to personer kravlede rundt på et tag. Anmelderen alarmerede derfor politiet,” siger politikommissær Mikkel Brügmann.

Hurtig anholdelse

Politiet ankom hurtigt til stedet – og efter kort tids patruljering i området foretog politiet anholdelse af to serbiske mænd på henholdsvis 44 og 49 år. 

Den ene mand viste sig at være i besiddelse af en bilnøgle til en Fiat 500, som blev fundet i nærområdet. Og i bilen fandt politiet diverse effekter i form af smykker, computere, m.v. 

”Vores foreløbige efterforskning har vist, at der var tale om tyvekoster, som stammede fra mindst to villaer, hvor der tidligere har været forøvet indbrud,” siger Mikkel Brügmann.  

Fiat’en viste sig at være en udlejningsbil, som de anholdte har rådet over siden den 4. februar 2020.
 

Her ses den efterlyste Fiat i "fuld figur". Foto: Nordjyllands Politi

Har du set noget? Ring 114

Politiet efterlyser personer, som har oplysninger om de to anholdte mænd samt også den hvide Fiat 500’s færden siden den 4. februar 2020, 

”Vi er særligt interesserede i oplysninger om ”overnatningssteder”," understreger politikommissæren, der i den forbindelse oplyser, at bilen søndag 16. februar 2020 om eftermiddagen foretog en tankning omkring Fårvang i Midtjylland, hvorfor dette område også kan være aktuelt for efterlysningen. 

Politikommissær Mikkel Brügmann opfordrer alle med oplysninger om bilen eller andre informationer i sagen om straks at ringe til politiet på 114. 

 

Anbefalet til dig