Er du sikker på, du ikke ved noget? - Politiet efterforsker stadigvæk Ibens død

Efterlysninger
Sydøstjyllands Politi vil gerne have hjælp. Foto: Shutterstock
Endnu en gang beder politiet danskerne om hjælp, så de kan finde ud af, hvad der skete med Iben Salling Syrik.

Mest læste i dag

Den 9. december sidste år blev den 38-årige Iben Salling Syrik fundet død ved familiens sommerhus på Skovbrynet i Vesterlund ved Give. Siden har Sydøstjyllands Politi intensivt efterforsket omstændingerne ved hendes død og arbejdet fortsætter.

Har du oplysninger? Så vil Sydøstjyllands Politi meget gerne høre fra dig. 

"Iben Salling Syrik blev fundet død i et udendørs spabad ved sommerhuset", fortæller politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Sydøstjyllands Politi. "Gennem hele efterforskningen har vi arbejdet ud fra, at hun er blevet dræbt og der er foretaget rigtig mange efterforskningsskridt af forskellig karakter i sagen. Der er skrevet over 1.800 rapporter og vi behandler fortsat sagen, som en drabssag."

"Af hensyn til efterforskningen og en eventuel kommende straffesag, er vi fortsat nødt til at holde kortene tæt til kroppen og sikre, at beviser hver eneste gang sikres, så de er brugbare og valide i en retssag," supplerer politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Ved du noget?

"Sydøstjyllands Politi har tidligere fået mange henvendelser fra borgere om sagen, men vi vil gerne endnu engang bede borgerne om at overveje, om de måtte have oplysninger, der kan hjælpe efterforskningen. Enten i forhold til sagen eller oplysninger om Iben Salling Syrik," skriver Sydøstjyllands Politi i efterlysningen 

Hvis du har oplysninger, så kontakt venligst Sydøstjyllands Politi på 114’ lyder opfordringen.

Iben Salling Syrik var fraskilt og boede i familiens fritidshus i Vesterlund ved Give sammen med sin 5 årige søn. Hun arbejdede meget med heste, som hun blandt andet købte og solgte. Iben Salling Syrik ejede desuden en personbil BMW med registreringsnummer CK 30844.

Ved du noget om dødsfaldet? Så kontakt straks Sydøstjyllands Politi på telefon 114. 

 

Anbefalet til dig