Færdselsuheld: 65-årig påkørt ved supermarked og slæbt flere meter efter bil

Efterlysninger
Det er endnu uvist, om den 18-årige sigtes for færdselsuheldet. Foto: Shutterstock
Nordsjællands Politi efterlyser vidner til et færdselsuheld, som fandt sted mandag den 18. november på en parkeringsplads i Helsinge, hvor en 65-årig kvinde blev påkørt.

Mest læste i dag

Færdselsuheldet skete omkring kl. 14.10 på parkeringspladsen ved Fakta i Helsinge. Nordsjællands Politi har i midlertidig behov for befolkningens hjælp, hvis de helt præcist skal fastslå de præcise omstændigheder. Derfor efterlyser politiet nu vidner. 

Ulykken forløb således: 

En 18-årig kvindelig bilist fra Helsinge kom på tidspunktet for ulykken kørende fra Frederiksborgvej og ind på parkeringspladsen ved Fakta i Helsinge, hvor hun påkørte en 65-årig kvindelig fodgænger fra lokalområdet foran butiksindgangen, hvorefter fodgængeren blev trukket adskillige meter af bilen.

Offer blev fløjet til Rigshospitalet

Politi og sundhedsmyndigheder blev sendt til stedet, hvor den 65-årige kvinde blev tilset af en akutlæge, inden hun blev hentet af en helikopter og fløjet til Rigshospitalet for behandling af sine skader.

"Der er tale om et alvorligt færdselsuheld, og for at sikre, at vi har alle relevante oplysninger, inden vi beslutter, hvad der videre skal ske i sagen, vil vi gerne høre fra borgere, som har været vidner til ulykken," fortæller politikommissær i Nordsjællands Politi Morten Riisager-Pedersen i en pressemeddelelse.

Var man vidne til færdselsuheldet, kan man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114. Der er endnu ikke taget stilling til, om den 18-årige skal sigtes for forholdet.
 

Anbefalet til dig