Flere bande-biler påkører 72-årig: Stikker af fra gerningsstedet

20/11/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Det var to biler med relation til bandemiljøet, der påkørte en 72-årig mands bil, bekræfter politiet nu.

Mest læste i dag

To køretøjer med relation til bandemiljøet i Esbjerg kørte ind i en tredje personbil i krydset ved Degnevej og Spangsbjerg Møllevej i Esbjerg. Politiet fortæller, at motivet - indtil videre - er ukendt, og der skete udelukkende materiel skade.

Uheldet skete torsdag i denne uge. Her modtog Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken 16.09 anmeldelse om et færdselsuheld, der havde fundet sted i et lokalt kryds i Esbjerg, hvor der dog udelukkende skete materiel skade.

Ifølge politiets efterforskning er der tale om, at to køretøjer kører ind i en tredje personbil i krydset. Personerne, som har siddet bag rattet i de to andre biler, stak dog af fra uheldet. 

 

Fundet efterladt

Derfor efterlyser politiet nu vidner, der var tilstede omkring krydset torsdag eftermiddag. 

Syd- og Sønderjyllands Politi understreger, at det desuden står klart, at de to køretøjer har relation til Esbjergs bandemiljø. Men på nuværende tidspunkt kan politiet ikke fastslå motivet til hændelsen.

Det ene køretøj kørte fra stedet og blev senere fundet på Egekrattet, hvor en eller flere personer havde forladt bilen, mens det andet køretøj fik motorproblemer efter færdselsuheldet, hvorefter flere personer flygtede fra bilen, oplyser politiet, som samtidig understreger, at borgeren i den påkørte bil, en 72-årig mand fra Esbjerg, har ikke relation til noget kriminelt miljø.

Har du set noget i går eftermiddag? Så kontakt straks Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114. 

Anbefalet til dig