Forulemper 15-årig: Hvem er denne mand?

22/1/21 08:15

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Københavns Politi
Gerninsmanden er fortsat på fri fod.

Efter en større efterforskning beder Københavns Politi nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der mistænkes for blufærdighedskrænkelse og forsøg på tyveri.

Det oplyser Københavns Politi fredag. 

Episoden fandt sted lørdag den 14. november 2020 i tidsrummet fra kl. 23.15 til kl. 23.37. Her sad en 15-årig pige sammen med en veninde i metrotoget M3 fra Enghave Plads i retning mod Københavns Hovedbanegård.

I metrotoget antastede og forulempede gerningsmanden den 15-årige pige, fortæller politiet, der altså nu efterlyser gerningsmanden, der fortsat er på fri fod. 

Forulemper veninder

De to piger gik væk fra gerningsmanden og satte sig ned i den anden ende af toget.

Gerningsmanden fulgte dog efter, kiggede på pigerne og henvendte sig til dem på gebrokkent dansk. Ved ankomst til Hovedbanegården greb gerningsmanden fat i pigens taske og forsøgte at hive den ud af hånden på hende. Det lykkedes dog ikke, men taskens indhold røg ud på gulvet.

Gerningsmanden forlod efterfølgende toget og gik op af rulletrapperne til Hovedbanegården, hvorefter pigerne fortsatte med toget.

”Det har været en ubehagelig oplevelse for de to piger, og derfor vil vi selvfølgelig gerne have fat i gerningsmanden. Vi håber derfor, at der er nogen, der kan genkende manden på billederne, og hvis det er tilfældet, må de meget gerne kontakte politiet,” siger politikommissær Jesper Lotz fra Københavns Politi.

Signalement af gerningsmanden:

  • Mand
  • Afrikansk udseende
  • 20-25 år
  • 175-185 cm. høj
  • Slank af bygning
  • Iført mørkeblå jakke, sort kasket med hvid stribe bag på, mørke bukser og sorte sko
  • Medbragte sort Nike-taske og en flaske med gulligt indhold.