Fremmed mand holdte 17-årig piges arm fast og forsøgte at åbne hendes jakke

02/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Har du set noget? Foto: Shutterstock
Politiet efterlyser vidner i forbindelse med efterforskningen af et forsøg på seksuelt overgreb mod en 17-årig pige i Albertslund onsdag 20. november.

Mest læste i dag

Den 17-årige pige var på vej hjem nær Hedemarksvej i Albertslund, da hun pludselig blev passet op af en ukendt mand, som tog fat i hendes arm og sagde noget til hende på et fremmedsprog. Han forsøgte herefter at lyne hendes jakke op. Pigen reagerede dog resolut og sparkede manden i skridtet, hvilket fik ham til at slippe hende og løbe væk.

Overfaldet fandt sted nær Hedemarkens Legeplads imellem blokkene (se kort) på Hedemarksvej i Albertlund onsdag den 20. november 2019 et sted mellem kl. 21 og 21:30. 
 

Foto: Københavns Vestegns Politi

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, udlænding – talte muligvis tyrkisk/kurdisk, ca. 27-35 år, ca. 180 cm høj. Manden var almindelig af bygning og havde sort fuldskæg. Han var iført sort dunjakke med rød krave.

”Vi vurderer, at dette var et forsøg på at udsætte pigen for et seksuelt overgreb. Derfor hører vi meget gerne fra offentligheden i denne sag, så vi kan få stoppet gerningsmanden,” siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på tlf. 43861448.

Anbefalet til dig