Gramser kvinde i skridtet: Ved du, hvor ham her gemmer sig?

Efterlysninger
Hvem er ham her? Foto: Nordsjællands Politi
Politiet efterlyser nu den formodede gerningsmand til en hændelse, hvor en 24-årig kvinde blev befølt i skridtet i et S-tog

Mest læste i dag

Søndag den 8. september 2019 omkring klokken 07.00 blev en 24-årig kvinde befølt i skridtet uden på tøjet af en ukendt mand i et S-tog kørende fra Lyngby mod Virum, og Nordsjællands Politi efterlyser nu den formodede gerningsmand.

"Indledningsvis vil vi gerne beklage, at efterlysningen først bliver offentliggjort nu. Der er forskellige årsager til, at den er faldet imellem flere stole, men uanset hvad skulle den have været samlet op tidligere. Selvom det heldigvis er sjældent, at en efterlysning af denne type ligger så længe, så er det på flere måder ikke optimalt, og vi vil derfor tage et kig på vores procedurer," fortæller vicepolitiinspektør Matias Arvidsen fra Nordsjællands Politi.
 

Genkender du gramseren? 

Derudover fortæller vicepolitiinspektøren. 

"Den formodede gerningsmand har allerede været efterlyst internt i politiets egne rækker, og da det ikke har ført til en identifikation, efterlyser vi ham nu offentligt. Forholdet er måske ikke dugfriskt, men jeg både tror og håber på, at nogen kan genkende ham," slutter Matias Arvidsen.

Foruden billederne følger også et skriftligt signalement af den formodede gerningsmand:

  • Mand   
  • Afrikansk af udseende
  • Cirka 35 år
  • 175 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Med kort sort hår

Her ses den formodede gerningsmand fra en anden vinkel. Foto: Nordsjællands Politi

Får det en klokke til at ringe hos dig? Så kontakt straks Nordsjællands Politi, som sidder klar på telefon 114. 

 

Anbefalet til dig