Holdt parkeret foran storcenter: Pludseligt rev fremmed mand 81-årigs bildør op

09/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Politiet sendte flere patruljer til området. Foto: Rigspolitiet
En 81-årig mand blev røvet i sin egen bil, da han holdt parkeret for Solrød Centret.

Mest læste i dag

Lørdag fik politiet en anmeldelse om et røveri, som blev begået klokken ca. 14.20 på parkeringspladsen ved Solrød Center.

Offeret var en 81-årig mand fra Solrød Strand. Han havde kort forinden været i en bank, hvor han havde hævet nogle kontanter, som han puttede i sin jakkelomme, inden han gik retur til en bil på den nærliggende parkeringsplads. Siddende på passagersædet ville han lægge pengene i sin pung, da bildøren pludselig blev hevet op af en fremmed mand, som pressede den 81-årige ned i sædet. Samtidig tog røveren hans pung og tog kun kontanterne fra pungen, inden røveren løb fra stedet i østlig retning på parkeringspladsen.

Et par vidner kom den 81-årige til undsætning, da han steg ud af bilen og råbte op om røveriet. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten mandag, hvor de også har udsendt et signalement af overfaldsmanden, så betjentene kan få sig en snak med ham. 

Røveren beskrives som:

  • Mand
  • Almindelig af bygning
  • Iført mørk hue, sort jakke og blå cowboybukser
  • Han medbragte en grønlig/turkis pose, da han røvede pengene

Selvom der blev sendt flere patruljer til området, havde ingen af disse held med at finde manden efterfølgende. Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Anbefalet til dig