Hvem har set noget? To mænd skudt i benet i Aarhus Vest

19/06/2019

Christian Granhøj Skouboe

Tirsdag er den mobile politistation i Aarhus Vest. Foto: Østjyllands Politi
Østjyllands Politi har kørt den mobile politistation til Aarhus Vest, så utrygge borgere kan få en snak med ordensmagtens betjente. Samtidig opfordrer politiet vidner, der ved noget om skudepisoden, til at henvende sig på tlf..

Mest læste i dag

De to mænd - en 23-årig og en 31-årig - blev behandlet for deres skader på hospitalet, og Østjyllands Politi er nu i fuld gang med efterforskningen af skyderiet, der skete omkring kl. 00.35 natten til tirsdag.  Politiet vil i løbet af dagen være til stede med den mobile politistation i området omkring Kappelvænget for at tale med borgerne. 

”Jeg kan godt forstå, hvis folk bliver utrygge, når der bliver skudt på åben gade i deres nabolag. Derfor vil vi gerne vise vores synlighed i området og give folk mulighed for at få en snak med vores betjente om situationen. Samtidigt opfordrer vi folk til at kontakte os, hvis de har set episoden eller har eventuelle oplysninger om gerningsmændene, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard. 

Politiets foreløbige efterforskning viser, at der blev affyret flere skud på Kappelvænget, hvorefter flere gerningsmænd kørte fra stedet i en bil. Det er fortsat uvist, om episoden har forbindelse til den bandekonflikt, der er mellem to grupperinger i Aarhus Vest p.t. 

”Det er endnu for tidligt at sige, om skudepisoden har forbindelse til bandekonflikten i området, men det er selvfølgelig naturligt, at vi kigger i den retning. Nu skal vi have foretaget en række afhøringer og efterforskningsskridt, inden vi kan konkludere noget i forhold til motiv og gerningsmænd,” fastslår Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse.  

Har du oplysninger om skudepisoden, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114. 

 

Anbefalet til dig