I forbindelse med eksplosionen: Efterlyser mand med Rema 1000 pose i Hermodsgade

10/08/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Københavns Politi efterlyser en mand i forbindelse med den eksplosion, der i nat ramte nærpolitistationen i Hermodsgade. Han har båret mørkt tøj og en plastikpose formentlig fra Rema 1000.

Mest læste i dag

I forbindelse med eksplosionen på Nørrebro i nat søger politiet vidner, som har set personer og køretøjer omkring nærpolitivagten i Hermodsgade 3, 2200 København N. 

Politiet søger vidner, som har set personer omkring gerningsstedet før og efter eksplosionen, som fandt sted ca. kl. 03.18. Derudover er politiet også meget interesseret i borgere, som har set køretøjer i området før og efter eksplosionen. 

Den formodede gerningsmanden beskrives som en mand i alderen 15 - 25 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, iført en sort jakke med afstivet skygge på hætten og hætten trukket over hovedet, mørke løstsiddende bukser med en lomme på højre bukseben, lyst mærke på lommen på buksebenet, sorte sko med sorte såler, ingen handsker. Han medbragte en blå plasticpose fra Rema 1000 med hvid stribe.

Politiet opfordrer alle med informationer om at kontakte os på 1-1-4 eller komme forbi den mobile politistation, som holder i krydset Hermodsgade / Sigurdsgade hele dagen. 

 

 

Anbefalet til dig