Mor og tre børn krænket: Mand rørte ved sit lem på familierestaurant

21/10/2019

Christian Granhøj Skouboe

Politiet sidder klar på tlf. 114. Foto: Shutterstock
Søndag sidst på eftermiddagen anmeldte en 31-årig mor, at hende og hendes tre børn var blevet krænket, da de spiste en sandwich på Sunset i Ringsted.

Mest læste i dag

I en lille time mellem 15.30 og 16.20 søndag eftermiddag var en 31-årig mor på fastfoodrestauranten Sunset sammen med sine tre børn.

Her bemærkede hun en mand, som sad forenden af det langbord, som hun selv og hendes børn sad ved. Manden sad umiddelbart og kiggede på sin computer. Da familien skulle til at gå, så anmelderen, at manden sad og rørte ved sit blottede lem under bordet. Den 31-årige kvinde blev vred og bad manden om at gå, hvilket han lyttede efter. 

Signalement af gerningsmanden

Manden beskrives som: 

Dansk af udseende, 45-50 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Grå/grønne bukser, rød T-shirt med tryk på brystet, grå jakke, Medbragte: bærbar computer.

Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til den mistænkte. Vidner som har bemærket den beskrevne mand, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Anbefalet til dig