Se billederne: Tricktyve mistænkes for at lænse ældres kontier. Ved du, hvor de holder til?

05/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

Sådan ser mistænkt A og B ud. Foto: Københavns Vestegns Politi
Politiet efterlyser tirsdag fire mistænkte - tre mænd og en kvinde - som mistænkes for at stå bag tricktyverier, der fortrinsvis er gået ud over ældre danskere.

Mest læste i dag

Københavns Vestegns Politi efterforsker aktuelt en række tricktyverier begået i hovedstadsområdet i den seneste tid – blandt andet i Ballerup, Herlev og Gladsaxe – og sætter nu tre mænd og en kvinde i forbindelse med tyverierne.

"Der er typisk tale om, at ældre medborgere først får afluret deres PIN-kode ved kassen i et supermarked, bliver fulgt et stykke væk derfra og så får frastjålet deres kreditkort i forvirringen ved et tricktyveri – og derefter bliver kontoen lænset i hæveautomater," siger politikommissær Jørn Møller Nielsen, Københavns Vestegns Politi, i en pressemeddelelse.

Indtil videre undersøger Københavns Vestegns Politi syv forhold, hvor der samlet er mistet penge for foreløbig ca. 50.000 kroner.

"Vi ved, at kvinden er rumænsk statsborger og indrejst i Danmark i oktober – men hvem de andre er, og hvor de fire opholder de sig henne, vil vi meget gerne vide," siger politikommissæren.

Han opfordrer til, at man straks kontakter Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448 eller nærmeste politi, hvis man har kendskab til dem.

Signalement af de fire mistænkte

A:

Mistænkt A. Foto: Københavns Vestegns Politi

Mand, almindelig af bygning, mørkt kort hår og ’måne’. Han har været iført en sort jakke med pelskrave, lyseblå cowboybukser og sorte sko.

B:

Mistænkt B. Foto: Københavns Vestegns Politi

Kvinde, almindelig af bygning, lyst hår sat op i hestehale. Hun har været iført en sort jakke med pelskrave, stribet trøje under jakken, mørkeblå cowboybukser og sorte sko med hvid kant.

C:

Mistænkt C. Foto: Københavns Vestegns Politi

Mand, almindelig af bygning, kort mørkt hår med ’måne’ og sort fuldskæg. Han har været iført en sort jakke, sort trøje, gråt halstørklæde, lyseblå cowboybukser og sorte sko.

D:

Mistænkt D. Foto: Københavns Vestegns Politi

Mand, almindelig af bygning. Han har været iført en sort jakke, sort trøje med mønster, sorte bukser, sorte sko og mørk hat.

Anbefalet til dig