Slår alarm efter ulækkert tilbud til 8-årig pige

12/10/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Rigspolitiet
Pludseligt blev pigen tilbudt penge

Mest læste i dag

En mand tilbød mandag en pige penge for at gå med ham. Hændelsen skete i Allerød og får nu Nordsjællands Politi til at udsende et signalement af manden, fortæller politikredsen i døgnrapporten

"Klokken 16.36 blev det på vegne af en 8-årig pige fra Allerød anmeldt, at hun klokken 14.40 var blevet tilbudt penge af en mand for at gå med ham. Manden havde taget kontakt til pigen på hjørnet af Bakkevej og Tokkekøbvej," skriver Nordsjællands Politi. Pigen takkede dog ikke ja til tilbuddet

"Hun havde straks afvist hans tilbud. Manden havde i den forbindelse taget fat i hendes arm, men slap igen, da pigen skyndte sig at cykle fra stedet."

Politiet sendte straks flere patruljer med hunde af sted. De kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

Manden beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • 17-18 år
  • 160-165 cm
  • Almindelig af bygning, lys i huden og med kort lyst hår
  • Iført T-shirt, cowboybukser og sneakers
  • Medbragte rygsæk og jakke
  • Talte dansk

Pludseligt kan døren ikke låses op

Politiet fortæller ligeledes i døgnrapporten,  at en række låse til boliger blev mandag ødelagt i Nivå

"Mellem klokken 10.45 og 13.30 stoppede en ukendt gerningsperson låsen til i hoveddøren ind til en bolig på Hyldehøj, så døren ikke efterfølgende kunne låses op. Også låsen til boligens postkasse og skur var blevet stoppet til, formentlig med sølvpapir," skriver Nordsjællands Politi. 

Det skulle dog ikke blive dagens eneste tilfælde af den slags hærværk, fortæller politiet

"Det samme gjorde sig gældende ved en anden bolig på samme vej, og hærværket var her sket mellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 13.20"

 

Anbefalet til dig