Sort labrador strejfer alene rundt sent om aftenen: Hvem savner mig?

Efterlysninger
Det er ikke denne hund, der er fundet, men en der ligner. Politiet har pt ikke offentliggjort et foto af den omtalte labrador. Foto: Shutterstock
Politiet efterlyser ejeren til en sort labrador, der blev fundet alene på gaden.

Mest læste i dag

Der er formentlig en familie derude, der mangler et af sine medlemmer. Sydsjælland og Lolland-Falsters politi har nemlig fundet en sort labrador fundet i Nykøbing Falster. Derfor leder politiet nu efter hundens ejer, så den kan komme hjem til en varm hundekurv. 

Hunden er som nævnt en sort labrador. Det er en han, der blev fundet ved Torebyvej i Nykøbing Falster den 19. august. Ifølge politiet strejfede den alene rundt på gaden sent om aftenen. Det har endnu ikke været muligt for politiet at finde ejeren, da hunden hverken er chippet, ligesom den heller ikke har et halsbånd på. 

Politiet beklager i efterlysningen, at de ikke har et billede af selve hunden, men de ønsker fortsat offentlighedens hjælp til at finde ud af, hvor hunden hører til. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi opfordrer indbyggere, som kender til hunde eller dens ejer til straks at tage kontakt til dem.

Betjentene sidder klar på telefon 41 32 87 56 eller ring 1-1-4. 

Vilde med kæledyr

Danskerne er kort sagt vilde med at holde kæledyr. Mange deler hverdagen med enten en hund, kat, hest, kanin eller et helt femte dyr, der ofte bliver som en del af familien. Hunden er det mest populære kæledyr blandt dankerne. 

Cirka 880.000 familier holder et eller flere kæledyr, det viser Danmarks Statistiks opgørelse af familiernes kæledyrshold.

Flest familier har hund - i alt 450.000 familier holder hund. Disse familier har i alt 550.000 hunde. Der er 650.000 katte i de danske familier, og de er kæledyr i ca. 370.000 familier. At holde både hund og kat i samme familie er ikke så almindeligt, det er kun ca. 110.000 af familierne, der har begge arter, hvilket svarer til 5 pct. af familierne i undersøgelsen.

Overraskende mange familier holder heste – 78.000 familier har tilsammen 175.000 heste, hvoraf ca. halvdelen er ponyer og den anden halvdel store heste.

 

Anbefalet til dig