Studentervogn angrebet: Gerningsmænd fortsat på fri fod

Efterlysninger
Dette er ikke de studenter, der blev angrebet under årets kørsel. Foto: Shutterstock
To gerningsmænd er fortsat på fri fod

Mest læste i dag

Nordjyllands Politi har modtaget anmeldelse om, at der onsdag aften, d. 30. juni 2021, blev kastet med sten mod en studentervogn i Aalborg. Ingen kom til alvorligt til skade.

Men en 19-årig student blev ramt af en sten i panden, da han kl. ca. 21.10 sammen med sine medstudenter kørte i studentervogn på Sønderbro i Aalborg i nordlig retning ud for busstoppestedet Kærvangshus ud for nr. 31.

Studenten blev tilset på skadestuen, og selvom studenten ikke kom alvorligt til skade, så pådrog han sig en bule i panden, ligesom studenterhuen fik en flænge, oplyser Nordjyllands Politi. 

Alle skal kunne færdes frit

Lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Michael Karstenskov, ser med stor alvor på stenkastet. 

”Det har været en ubehagelig og farlig oplevelse for de unge mennesker. Og det er uacceptabelt. Alle skal kunne færdes frit og fredeligt i Aalborg,” understreger politikommissæren, der tilføjer, at politiet har været ude på stedet, hvor man har foretaget undersøgelser og afhøringer. 

Det er dog ikke lykkedes for politiet at identificere nogle formodede gerningspersoner, men en anden student observerede to drenge, som stod ved busstoppestedet og lavede en ”fuckfinger” til studentervognen umiddelbart før stenkastet. Disse personer beskrives som: 

A. 

  • Mand
  • 15-20 år
  • Mørk i huden
  • Iført bordeauxrød trøje

B.

  • Mand
  • 15-20 år
  • Mørk i huden
  • Iført lyserød hawaii-inspireret skjorte med hvidt på.


Politikommissær Michael Karstenskov pointerer, at politiet gerne vil i kontakt med disse personer og andre vidner, som kan bidrage til at belyse omstændighederne. Man kan ringe til politiet på 114. 

Nordjyllands Politi har i dag været i kontakt med studenten, der efter omstændighederne har det fint, men er rystet over hændelsen.  

 

Anbefalet til dig