Trækker pistol under gadeslagsmål: Mand ramt af skud

Efterlysninger
Politiet var hurtigt fremme ved stedet, men der var slagsmålet allerede overstået. Foto: Shutterstock
En 29-årig mand blev torsdag aften ramt af skud under et slagsmål på gaden i Brabrand. Han er nu indlagt på hospitalet i kritisk tilstand.

Mest læste i dag

Østjyllands Politi fik kl 23.04 en anmeldelse om, at blev affyret skud på Inger Christensens Gade ved Gudrunsvej i Brabrand, og at en person var blevet ramt. Flere patruljer kørte til stedet, men da de kom frem, var episoden overstået.

Det fortæller Østjyllands Politi selv i den efterlysning, som de har offentliggjort fredag formiddag. 

Det viste sig, at den 29-årige var kørt til skadestuen. Her ventede politiet, der anholdt fem mænd, som ankom sammen den sårede mand. Alle fem, der er mellem 20-27 år blev anholdt, men de vil formentligt blive løsladt, når de er blevet afhørt, da der umiddelbart ikke er grundlag for at sigte dem i sagen. 

”Vi tager det særdeles alvorligt, når der bliver affyret skud på åben gade, og derfor har vi også sat alle sejl ind for at opklare sagen hurtigst muligt. Vi har i løbet af aftenen og natten afsøgt gerningsstedet, vi har foretaget ransagninger og adskillige afhøringer, og vi er i fuld gang med efterforskningen for at finde ud af, hvad der præcist er sket, og hvem der var involveret. Men det er endnu for tidligt at konkludere, om det er banderelateret, eller om der ligger et personopgør bag, ” siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen. 

Fredag omkring kl. 15.00 kører Østjyllands Politis mobile politistation til Brabrand, hvor de lokale borgere kan få en snak med betjentene. 

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, som har set skudepisoden, eller som har oplysninger, der kan føre til gerningsmændene. Har du oplysninger kan du ringe på tlf. 114, henvende dig til den mobile politistation eller troppe på på en anden politistation. 
 

 

Anbefalet til dig