Tre mænd brød ind for at begå hjemmerøveri: Morten er fortsat på fri fod

04/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Morten Baldur er på flugt fra politiet. Foto: Københavns Vestegns Politi
Politiet mistænker Morten Baldur Karrebæk Pust for at have været en af tre gerningsmænd, der den 2. januar mellem klokken 01.30 og 02 brød ind hos en ung kvinde på Holmelundsvej i Hvidovre med hensigt til at begå hjemmerøveri. En årvågen nabo hørte støj og varskoede politiet, der ankom til lejligheden kort efter. Det oplyser Københavns Vestegns Politi, der efterlyser Morten.  Det fik gerningsmændene til at flygte, men en af de formodede gerningsmænd faldt under flugten, brækkede anklen og blev anholdt af politiet. Også en anden mistænkt gerningsmand blev anholdt kort derfra. Nu vælger politiet at offentliggøre navn og billede på den tredje mand der mistænkes i sagen. ”Vi har opsøgt den mistænkte i det miljø, hvor han plejer at færdes, og vi har givet hans pårørende besked om at han skulle melde sig – men uden held. Derfor vælger vi nu at offentliggøre hans navn og billede, siger politikommissær Ole Nielsen. Signalement Morten Baldur Karrebæk Pust beskrives som 39 år, mand, dansk af udseende. Han er 193 cm høj, muskuløs og har kort mørkt hår. Han har et symbol tatoveret under venstre øje og har en større tatovering i grønt og rødt på halsen under hagepartiet.   Kender du til hans færden, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448    

Mest læste i dag

Politiet mistænker Morten Baldur Karrebæk Pust for at have været en af tre gerningsmænd, der den 2. januar mellem klokken 01.30 og 02 brød ind hos en ung kvinde på Holmelundsvej i Hvidovre med hensigt til at begå hjemmerøveri. En årvågen nabo hørte støj og varskoede politiet, der ankom til lejligheden kort efter.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, der efterlyser Morten. 

Det fik gerningsmændene til at flygte, men en af de formodede gerningsmænd faldt under flugten, brækkede anklen og blev anholdt af politiet. Også en anden mistænkt gerningsmand blev anholdt kort derfra. Nu vælger politiet at offentliggøre navn og billede på den tredje mand der mistænkes i sagen.

”Vi har opsøgt den mistænkte i det miljø, hvor han plejer at færdes, og vi har givet hans pårørende besked om at han skulle melde sig – men uden held. Derfor vælger vi nu at offentliggøre hans navn og billede, siger politikommissær Ole Nielsen.

Signalement

Morten Baldur Karrebæk Pust beskrives som 39 år, mand, dansk af udseende. Han er 193 cm høj, muskuløs og har kort mørkt hår. Han har et symbol tatoveret under venstre øje og har en større tatovering i grønt og rødt på halsen under hagepartiet.
 
Kender du til hans færden, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448
 

Morten Baldur Karrebæk Pust. Foto: Københavns Vestegns Politi 

 

Anbefalet til dig