Usædvanlig efterlysning: Hvem mangler sin tissekone?

Foto: Nyheder24.dk
Har du glemt din tissekone?

Mest læste i dag

I så fald er den måske blandt de seks tissekoner, der er glemt hos Kunsten i Aalborg. 

Kunsten i Aalborg har nemlig opdaget, at 6 kvinder simpelthen har haft glemt deres tissekone i sommers, hvor der var blev afholdt et sommerevent på det nordjyske museum.

Kunsten har således nu iværksat en efterlysning i bestræbelserne på at få tissekonerne genforenet med deres respektive ejer, før det bliver jul.

Forklaringen på den usædvanlige efterlysning er, at til årets arrangement, Summer Lounge, havde Kunsten besøg af kunstneren Amalie Grauengaard, som blandt andet er kendt for sit arbejde med at lave såkaldte vagina-smykker.

Her skal du henvende dig 

Det er i praksis en direkte afstøbning af en kvindes vagina, som i anledning af sommereventet var gratis for de interesserede.

Denne mulighed benyttede omkring 20 kvinder sig af.

“Der er så efterfølgende sket det, at seks kvinder aldrig har afhentet deres afstøbninger, fortæller Mette Kirstine Goddiksen,” der er kommunikationsansvarlig på Kunsten til TV 2 Nord.

Museet er heldigvis bekendt med de impliceret parters identiteter, og de skal bare henvende sig ved museets billetsalg, når afhentningen sker.

“Vi kunne godt begynde at google folk eller søge efter dem på facebook, men det synes vi trods alt ikke, at vi vil gøre. Vi vil jo ikke ligefrem stalke folk for at få dem til at afhente deres kunstværk, men vi håber naturligvis, at ejerne vil henvende sig til os, så de kan få det udleveret,” siger Mette Kirstine Goddiksen. 

Anbefalet til dig