Ville hænge ud med æsel: Nu er pony blevet væk hjemmefra

25/5/20 11:53

Christian Granhøj Skouboe

Kender du ham her? Foto: Nordjyllands Politi
Ved du, hvem der ejer denne flotte fyr?

"Hvem mangler denne lille søde, sorte fyr?"

Sådan spørger Nordjyllands Politi mandag eftermiddag. Sagen er nemlig, at politiet har fået besøg af en pony, der mangler sin ejer. 

Ponyen blev fundet på Hølundvej 36A i Øster Hassing (9362 Gandrup) her til morgen ved 8-tiden mandag den 25. maj. Han søgte selv mod adressen – formentlig fordi han spottede chancen for lidt selskab hos et æsel, som gik i en indhegning dér.Nordjylland Politi skønner, at ponyen er 10-15 år gammel. Der er tale om en vallak med et stangmål på 80-90 cm.

Er chippet, men...

Selvom ponyen er chippet, har det desværre ikke umiddelbart hjulpet politiet videre. Det fortæller betjentene fra Nordjyllands Politi. Ponyen har godt nok chipnr. FDXB 208 246000049455, men hans navn er i følge hesteregisteret "Øjeblik", hvilket som udgangspunkt ikke gør politeit klogere på, hvor han hører til. 

Derfor beder de nu om offentlighedens hjælp, så ponyen kan komme hjem igen. Det fortæller politiet selv i deres opsalg på Facebook.

"Og hvis du så genkender ponyen og mener at vide, hvem rette ejer er, så ring til os på 114. Oplys gerne journalnr. 5100-61890-00853-20. Nuværende ejer fremgår desværre ikke af hesteregisteret."

Derudover har de en klar opfordring til nordjyder og andre dyrevenner, der gerne vil hjælpe ponyen hjem. 

"Del endelig, så vi kan få den lille pelsede fyr hjem igen. Vi takker for hjælpen!"

Denne flotte pony efterlyses. Foto: Nordjyllands Politi

Denne flotte pony efterlyses. Foto: Nordjyllands Politi