Apple-eksperter advarer: Har du én af disse to iPhones, skal du sælge den omgående

Elektronik
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter Apples september-begivenhed vil det være for sent.

Lige nu læser andre også

Der er dårlige nyheder til en specifik række af iPhone-brugere.

To iPhones står nemlig overfor et større fald i værdi, da der er en ny opdatering ved navn iOS 17, på vej, som de to modeller ikke får mulighed for at downloade.

Det skriver The Mirror.

Det, at de to modeller ikke får opdateringen, betyder, at modellerne vil falde i værdi, hvorfor du vil kunne få et væsentligt mindre beløb for din telefon, når du skal af med den.

Den engelske avis opfordrer derfor til, at du snarest muligt får solgt din telefon, hvis du er den stolte ejer af en iPhone 8, 8 Plus og iPhone X samt tidligere modeller.

Det er anslået, at de ovennævnte modeller vil falde med omtrent 50 procent i værdi, når opdateringen bliver tilgængelig for de nyere modeller.

Prisen er endda allerede begyndt at falde.

Allerede nu koster en iPhone X omkring en tredjedel af, hvad den kostede, da den kom ud.

Nu hvor Apples september-begivenhed er lidt over en måned væk, er det også ved at være sidste chance for at få solgt sin gamle telefon, da den vil falde efter september-begivenheden.

Apple-eksperter har udtalt følgende til den britiske avis:

“Dette kan betyde en katastrofe for iPhone X- eller 8-ejere, som vil se værdien af ​​deres håndsæt falde i betragtning af nyhederne.”

Sikkerheden bliver ekstra udsat, hvis du ikke kan hente de seneste IOS-opdateringer, hvilket er endnu en grund til, at du bør skille dig af med denne model inden lanceringen.

Anbefalet til dig