Til alle iPhone-ejere: Tjek disse indstillinger, og spar massevis af penge

02/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Du er bogstavelig talt kun ét tryk væk fra en langt billigere mobilregning

Mest læste i dag

Den økonomiske krise har nu hærget det meste af verden i mere end ét år, og selvom inflationen ikke stiger så hastigt, som den har gjort før, så stiger den stadig voldsomt. 

Det betyder, at alting bliver dyrere og dyrere for hver dag, der går, og det er uden tvivl noget, som mange danskere kan mærke på pengepungen.

I et forsøg på at komme igennem krisen har mange sænket deres strømforbrug, taget cyklen noget oftere og muligvis købt billigere madvarer end normalt. 

Derudover er det oplagt at afmelde diverse abonnementer for at spare penge, og her er der for de fleste mange penge at spare. 

Mange har nemlig både abonnement hos streamingtjenester som Netflix og Viaplay, hos et fitnesscenter, på Spotify og måske også på diverse tjenester på telefonen, og netop betalingstjenester på telefonen kan man hurtigt få et overblik over. 

I hvert fald hvis man har Iphone. 

På Iphone findes der nemlig et overblik over samtlige abonnementer, man har, og man kan ved blot ét tryk på en knap afmelde dem, som man ikke bruger, og dermed muligvis spare hundredevis af kroner hver eneste måned. 

Man skal blot åbne 'indstillinger', finde dine 'abonnementer', og så kan du se, hvilke betalingsabonnementer, du har. 

Hvis du spotter én eller flere, som du ikke ønsker at betale for, kan du uden besvær afmelde dem og spare penge allerede fra næste måned. 

Du kan finde en udførlig guide til, hvordan du finder listen, ved at trykke her.

Selvom abonnementer som Netflix, Viaplay og Spotify umiddelbart ikke er dyre, så kan du faktisk spare hele 3684 kroner om året, hvis du afmelder netop de tre abonnementer, selvom du har det billigste abonnement.