26-årig kvinde fik nok af menstruationssmerter: Fandt et fantastisk alternativ

26/09/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Foto: Shutterstock
Paige Fashoni besluttede sig for, at nu var det nok. Hun besluttede sig for at skabe sit eget alternativ til tamponer, bind eller kopper - og hun har nu fået en succesrig forretning ud af det.

Mest læste i dag

Hun plejede at frygte menstruationsperioden og de medførende smerter, som nogle gange betød, at hun simpelthen ikke var i stand til at forlade huset.

Frygten var altid til stede for at bløde igennem og til trods for, at hun prøvede en hel række produkter, så var der ikke noget, som fungerede for hende – så hun besluttede sig for at lave sit eget.

I en alder af bare 26 år skabte Paige sit eget undertøj - knickers, som kan bæres i stedet for tamponer, bind eller kopper, når moder natur ringer.

Under sin undersøgelse af markedet stødte hun på flere interessante problemstillinger omkring menstruation, som de fleste ikke er opmærksomme på. Det er simpelthen for svært at få adgang til alternative menstruationsprodukter, folk som ikke har råd til at produkterne og den enorme miljøbelastning, som engangsbind og tamponer har på planeten. Det fortæller Paige til The Mirror:

”Et stort problem, som vi i dag sætter stort fokus på, er ting som bæredygtighed og afskaffelse af engangsplast. I øjeblikket skylles 2,5 millioner tamponer og 1,4 millioner bind ud i toilettet hver dag alene i Storbritannien. Engangssanitære kan tage helt op til 500 år at nedbryde.”

Så hun besluttede sig for at skabe et alternativ til de traditionelle produkter, som ikke kun ville hjælpe kvinder, som bløder igennem, men også være bedre for miljøet.

I maj vandt virksomheden en Shell LiveWIRE Smarter Future Award for deres innovative produkt og dets positive indvirkning på markedet såvel som miljøet som deres produkt har haft.

Hendes firma FLUX Undies blev lanceret i 2017 og kan nu købes flere steder.

 

Anbefalet til dig