Dagens iværksætter: "Trampoliner er i restordre, men jeg kan hjælpe"

20/03/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Casper fra Legepladsspecialist.dk har fået en udfordring fordi hans normale kunder holder lukket under coronakrisen. Foto: Privat.
Når ens kunder er skoler og daginstitutioner, så er man tvunget til at tænke i alternative baner, når de alle lukker ned. Den situation er helt aktuel for Casper Peter Risby Mortensen fra Legepladsspecialist.dk.

Mest læste i dag

Casper Peter Risby Mortensen arbejder med leg og bevægelse til daglig. I forbindelse med sin virksomhed Legepladsspecialist.dk besøger Casper mange danske institutioner i løbet af et år. Her hjælper han med at optimere legepladsløsninger i forhold til funktion og kvalitet. Fra den ene dag til den anden blev alle besøg hos offentlige institutioner aflyst, og det gav Casper en helt ny udfordring.

"Jeg har været afhængig af institutioner, det skal nu gentænkes," fortæller Casper, der normalt designer rekreative områder, offentlige parker og legepladser og større projekter. 

På en af sine løbeture tænkte Casper over den situation hans egen virksomhed var fanget i. Han konkluderede, at hans virksomhed burde tilbyde en service over for private, der i langt større grad end tidligere planlægger med rekreative aktiviter i egen have. Særligt trampolinen har oplevet stor popularitet de seneste år, og det ser ikke ud til at blive forandret.

"Mange trampoliner kommer fra Kina, og deres produktion er gået i stå. Der er restordrer på mange trampoliner. Der kommer til at mangle trampoliner til sommer," fortæller Casper, der dog har mange løsninger til rådighed, hvis man som privat skulle bruge hjælp til at få en trampolinløsning eller træningsfaciliteter i haven. 

"Jeg ved, at de større byer lukker mere og mere ned for sportsfaciliteter, offentlige parker, boldbure, skaterparker og legepladser. Alle steder hvor folk mødes. Derfor tilbyder vi vores vejledning og kompetencer inden for salg af havetrampoliner og andre trænings- og motionsredskaber til private. I disse karantænetider er det vigtigt at få bevægelse på skemaet hver eneste dag," siger Casper, der gerne vil opfordre private med ønske om en havetrampolin om at gå kontakte Legepladsspecialist.dk, så kan de være med til at finde en løsning. 

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig