Fætter BR sætter dato på comeback

25/03/2019

Christian Granhøj Skouboe

Snart er ventetiden slut for alle dem, der savner at besøge en legetøjsforretning.
Snart er en traumatisk tid for børn og barnlige sjæle slut.

Mest læste i dag

Siden hele Danmarks yndlings fætter måtte lukke sine butikker efter et skuffende julesalg, har det været småt med legetøjsbutikker i de danske bymidter.

Det er heldigvis snart slut, da kæden netop har sat dato på, hvornår de igen sælger legetøj i centrum af Vejle. 4. april åbner Fætter BR på Bryggen, hvor butikken flytter ind i Toys R Us’ forhenværende toetagers lokaler.

Udover det svigtende julesalg var det fremgangen i internethandel og supermarkedernes egne legetøjsafdelinger, som sendte selskabet bag BR Legetøj og Toys R Us til tælling.

Efterfølgende blev resterne af den konkursramte kæde opkøbt af Salling Group, som med færre butikker og deres egen webshop vil bringe den muntre maskot med bjørneskindshuen tilbage på alle danske børns ønskesedler.

 

Anbefalet til dig

Prismatch mod Rema 1000 giver pote: Har øget omsætningen til 2,51 milliarder Nemlig er tilbage i vækst, og virksomheden har i det netop afsluttede finansår 2022/23 øget omsætningen til 2,51 mia. kr., hvilket er en stigning på 30 mio. kr. i forhold til sidste finansår. Omsætningsvæksten på helåret blev sikret i finansårets sidste fem måneder fra marts til juli med en gennemsnitlig vækst på 20%. En tendens der er fortsat ind i det nye finansår 2023/24, der startede i august 2023 og derfor tegner godt for dette år.