Ny undersøgelse viser: Så mange tager en 'tur i kanen', når de arbejder hjemmefra

19/09/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Når man arbejder hjemmefra, har man andre muligheder, end når man befinder sig på kontoret. Og det er der tilsyneladende mange, der udnytter.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste år, er det blevet mere udbredt at arbejde hjemmefra. Mange virksomheder tillader deres ansatte at gøre, og mange af dem vælger at udnytte dette.

Det skyldes naturligvis, at der er talrige fordele forbundet med at arbejde hjemmefra.

Blandt andet kan man nyde godt af en større fleksibilitet til selv at sammensætte sin arbejdsdag. Dette har hjulpet mange til at opnå en bedre balance mellem deres arbejde og privatliv.

Og for en god andel af de personer, der ofte arbejder hjemmefra, har det tilsyneladende også sparket gang i livet i soveværelset. Flere udnytter det faktum, at de arbejder hjemmefra, til at tage en tur i kanen med deres partner.

Ifølge en ny undersøgelse udført af TonerGiant, er det ikke kun arbejde, dagen går med, når folk arbejder hjemmefra. Tværtimod sniger der sig også andre aktiviteter ind.

I undersøgelsen har de spurgt over 2.000 personer, der arbejder hjemmefra, om de foretager sig andet end at arbejde. Her har flere af dem afsløret, at de ikke tøver med at bruge tid på andre ting end deres arbejde, når de er hjemme.

Blandt andet viser denne undersøgelse ifølge Daily Star, at mange har en tendens til at få klaret havearbejdet i arbejdstiden. Derudover er der faktisk også mange såkaldte 'hybridarbejdere', der bruger arbejdstiden til at boltre sig i lagnerne.

Intet mindre end hver tiende indrømmer, at de har været en tur i kanen med en partner, mens de har arbejdet hjemmefra i de seneste år.

I undersøgelsen kommer de også frem til, at det særligt er personer i alderen fra 25 til 34 år, der har en tendens til at bruge arbejdstiden til at hygge sig i sengen.

"Nu hvor hjemmearbejde er en fast del af arbejdskulturen, er mange blevet fortrolige med det hybride arbejdsliv," lyder det fra Stuart Deavall fra TonerGiant.

"Naturligvis vil din adfærd adskille sig fra hjem til kontor, men vi ønskede at finde ud af mere om, hvilke bekendelser, der er mest almindelige på hvilket sted."

"Ifølge dataene har en ud af ti hybridarbejdere haft samleje i arbejdstiden, mens de har arbejdet hjemmefra."

Anbefalet til dig