Sådan får du styr på din bunker fuel

01/1/21 15:30

Kasper

Sponsoreret indhold

Bunker fuel suppliers er noget, som vi hele tiden gør brug af, uden at vi egentlig ved det. Bunker fuel suppliers sørger for, at skibene på havet har det nødvendige brændstof, som de har behov for, når de er ude på lange sejlture. 

Ordet bunkering er det, som henviser til bunkere på havnen, som blandt andet opbevarer flere forskellige typer af brændstof til skibe. 

Selve ordet bunkering kommer fra dengang, hvor dampskibe, som brugte kul som brændstof, opbevarede dette kul i bunkerne på havnen. 

Hvad er bunker fuel?

Vi har brug for energi til at kunne overleve som mennesker, og det er normalt ikke noget vi selv lægger mærke til, fordi vi hele tiden selv genererer energi med vores kroppe, men der er også mange andre måder at generere energi på.

Vi har fx brug for elektricitet for at kunne overleve, da det er den måde, som vi holder os varme på, får lys på og meget mere.

Der er to slags energier, som vi skal være opmærksomme på, og den ene er vedvarende energi, og den anden er ikke vedvarende energi. 

Den vedvarende energi er sådan noget, som vindmøller danner, som er en energi, vi ikke lige foreløbigt vil løbe tør for. 

Dette er på grund af, at vi hele tiden vil have vind, for den stopper aldrig med at komme. I nogle perioder er den der selvfølgelig mere end andre. 

Den ikke vedvarende energi er en type af energi, vi sagtens kunne løbe tør for, fordi det er svært hele tiden at skabe det. Fossile brændstoffer såsom kul, naturligt gas og olie er en ikke vedvarende energi, som omdannes til elektricitet. 

Bunker fuel suppliers i dag

I dag ligger der bunker fuel suppliers på havnen, så det er rimelig ligetil for skibene at komme til. De har oftest en opbevaring af petroleum tanke i disse bunkere eller generelt bare brændstof til køretøjer. 

Det er stort set den samme brug af disse bunker fuel suppliers, vi har i dag, som vi havde dengang, vi sejlede med dampskibe bortset fra, at det ikke kun er kul der opbevares længere, men nu opbevares der forskellige typer af fuel til skibe og andre køretøjer.

Hvor kan man finde en bunker fuel supplier?

Som sagt kan en bunker fuel supplier findes ved havnen, da det oftest er her, at der er brug for dem i forhold til at levere brændstof til skibe. 

Der er mange firmaer, som handler som bunker fuel supplier, og det handler om at finde den rette, som man kan stole på, og som har nogle værdier, man kan genkende sig selv i. 

For at finde den helt rigtige, er det eventuelt en god ide at undersøge de forskellige muligheder, som du har i forhold til at vælge en bunker fuel supplier. 

Hvilke typer af bunker fuel forekommer der?

Som tidligere sagt er der tre forskellige bunker fuel, som er fossile brændstoffer, og det er kul, olie og naturligt gas. 

Kul er en meget solid fossil fuel, som er formet gennem mange millioner af år. Det er en bunker fuel, som man mener vil være her i flere hundrede af år, da den er mere hårdfør end de andre to typer. 

Olie er det mest brugte fuel i hele verden, og det er et flydende brændstof. Selvom olie bliver brugt til rigtig mange ting i dag, er det ikke noget, som man bare kan finde over det hele i verdenen. Det er derfor en ikke vedvarende energiform, der nemt kunne forsvinde. 

Naturligt gas er den tredje form for bunker fuel, som en bunker fuel supplier kunne handle med, og det er en form for brændstof, der går den lidt mere bæredygtige vej. 

Ligesom olie er denne type naturligt gas skabt fra havets mikroorganismer, dog er den den reneste energiform i forhold til de to andre typer.