Efterspørger galninge og mordere

25/1/23 11:58

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Tivoli står og mangler ansatte til at skræmme gæsterne.

Forestil dig at møde ind på arbejde med blod på skjorten og en økse over skulderen. Hos mange ville det føre til en samtale med chefen på kontoret, men ikke hos Tivoli. Der er det nemlig en del af arbejdsuniformen.

Det skriver Se og Hør.

Den københavnske forlystelsespark har nemlig et jobopslag ude, hvor de søger flere skræmmere til deres såkaldte “scary house”, Villa Vendetta, der er placeret i Tivoli Slottet. 

Jobbet består ganske simpelt i at skræmme de modige gæster der bevæger sig indenfor, fra vid og sans.

Blandt de karakterer de nyansatte kan få muligheden for at spille, er Miss Vendetta; en tidligere ballerina i Pantomimeteatret, der blev sindssyg efter at blive nedgraderet. Man kan også få muligheden for at spille husets indehaver, Mr. Vendetta; en tidligere tryllekunstner, der under en forestilling kom til at save sin kone over.

Villa Vendetta er parkens permanente “scary house” der ikke blot holder åbent til Halloween. 

Myten bag huset lyder, at Vendetta-familien er tidligere ansatte i Tivoli, men af mystiske årsager begyndte besøgende gæster at forsvinde. Familien blev låst inde i slottets kælder, men nu er de kommet ud - og de er hævntørstige.

Er der en bøhmand gemt i dig? Så kan du søge jobbet ved at optage en video med dig selv, hvor du giver dit bedste gys. Derefter vil en castingproces gå i gang.

“Vi er på jagt efter performere, der kan lide at skræmme og underholde de mange besøgende i vores scaryhouse. Vi forventer mange ansøgere, og de skal alle sende os en kort video, hvor de giver prøver på deres skræmmetalenter, uden at de råber og skriger og siger Bøh, det er blikket i øjet – og kroppen der skal skræmme” lyder det fra caster Susanne Breuning.


Du kan læse hele jobopslaget på Tivolis hjemmeside her.