23-årig kvinde gik amok: Stjal for 17.000 kroner Stanley kopper

Af: Mie M.B

|

23/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den populære kop er over alt i disse dage. Også i denne kvindes bagagerum

Mest læste i dag

Termokopper af mærket Stanley er blevet et eftertragtet objekt, især efter en kvindes virale video afslørede, at hendes Stanley stadig havde is i sig efter at have været i en bilbrand. Videoen har affødt en storm af interesse for de populære kopper, hvilket en kvinde øjnede en potentiel forretning i. Dog ikke den helt lovlige af slagsen. Det skriver Unilad.

I en episode i en detailbutik, blev politiet tilkaldt for at håndtere det overraskende tyveri. En kvinde, der rullede med en hel indkøbsvogn fyldt med Stanley-kopper ud af butikken uden at betale, blev observeret af personalet og trods flere opfordringer, nægtede hun at stoppe.

Efterfølgende pakkede kvinden sin bil med alle de stjålne varer og forlod butiksområdet. Politiet gik straks på jagt efter køretøjet. Den 23-årige kvinde blev derefter anholdt og anklaget for groft tyveri. En gennemsøgning af bilen afslørede 65 Stanley-produkter med en samlet værdi på næsten 2.500 dollars.

Billeder delt af politiet viser de stjålne varer proppet ind i bilens bagagerum og spredt på gulvet, mens politibilens motorhjelm næsten er dækket af de konfiskerede Stanley-kopper.

Politiet understreger i deres meddelelse på Facebook, at selvom Stanley Quenchers er meget populære, fraråder de kraftigt at man tyer til kriminalitet for at opfylde sit vandbehov.

Opslaget kommer i kølvandet på kaos i supermarkeder tidligere på måneden, hvor kunder kæmpede for at sikre sig en limited edition udgave af Stanley-koppen, der blev lanceret til Valentinsdag. Entusiastiske fans stod i kø fra kl. 3 om morgenen for at erhverve sig koppen i røde og lyserøde farver.

Anbefalet til dig