Alder er bare et tal: Denne Rema 1000 får 24-årig butikschef

Af: Mie M.B

|

26/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Særligt kædens værdisæt og mission er årsagen til den nye butikschefs ønske om en karriere

Mest læste i dag

Oscar Vang Christensen har taget springet fra ungarbejder til selvstændig købmand i Rema 1000 i Albertslund på rekordtid. For Oscar er alder blot et tal, og hans fokus har fra ung alder været rettet mod målet om at drive sin egen butik. En drøm, der blev til virkelighed for kun en uge siden, og som allerede har budt på både spændende og udfordrende oplevelser. Det fortæller Dagligvarehandlen.

Oscars rejse begyndte som 15-årig i Rema 1000 i Taastrup, hvor hans dedikation og ambitioner hurtigt blev tydelige. Efter at have afsluttet gymnasiet vidste han præcis, hvad han ville – at fortsætte sin karriere inden for Rema 1000, drevet af kærlighed til virksomhedens værdier og arbejdsetik. Tonny Nielsen, regionschef i Rema 1000, anerkender Oscars imponerende udviklingskurve og potentiale, hvilket resulterede i, at han blev valgt til at lede butikken i Albertslund.

Rema 1000 ser en voksende tendens til unge købmænd under 30 år, hvor mange, ligesom Oscar, starter deres karriere som ungarbejdere for senere at blive købmænd. Denne tendens vidner om virksomhedens fokus på at udvikle interne talenter og give unge ambitiøse individer chancen for at udfolde deres potentiale.

Til trods for den unge alder og en konventionel gymnasial uddannelse, var Oscar nødt til at gennemgå et otte ugers handelsskoleforløb, før han kunne påbegynde sin karriere som købmand. Hans ansvar og engagement som souschef har været et afgørende skridt på vejen mod at blive selvstændig købmand.

For Oscar handler det ikke kun om at drive en succesfuld forretning, men også om at skabe en positiv forskel for både ansatte og kunder. Han lægger vægt på vigtigheden af kundetilfredshed og betragter dialogen med kunderne som nøglen til butikkens succes. Fra sin første dag som købmand har Oscar været opsat på at møde kunderne og dele sine visioner for butikken.

Anbefalet til dig