Denne vare stikker helt af i Lidl: Mest solgte i januar måned

Af: Mie M.B

|

01/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Noget tyder på at der har stået 'sundere kost' på listen over nytårsforsæt

Mest læste i dag

I januar måned har irske forbrugere hos Lidl vist haft et nytårsfortsæt om at spise mere grønt og frugt. Det har i hvert fald været de varer, der oftest er landet i indkøbskurvene, ifølge de nyeste salgstal fra supermarkedskæden. Januar måned så en overvældende efterspørgsel på friske råvarer, hvilket afspejler forbrugernes ønske om en mere ernæringsrig kost. Det skriver Irish Mirror.

Agurker har været månedens topsællert med over 490.000 solgte enheder, hvor især kunder i Meath har bidraget højt til dette salgstal. Tæt efterfulgt er sellerien, som især har fanget opmærksomheden i Dublin.

Interessen for mere utraditionelle grøntsager såsom auberginer og courgetter er ligeledes i vækst, hvor især Galway-borgere har taget disse grøntsager til sig. Søde kartofler er ligeledes blevet en favorit blandt irske forbrugere.

På frugtfronten er bananer den ubestridte favorit. I alt er der blevet langet omkring 6,4 millioner bananer over desken i år. Blåbær følger tæt efter, hvilket viser en diversificering i forbrugernes frugtvalg. Kiwier og avokadoer har også set en markant stigning.

Lidl rapporterer også en voksende interesse for deres High Protein-sortiment, herunder proteinbuddinger og drikkevarer, som har vundet popularitet for deres ernæringsmæssige værdi og bekvemmelighed.

Med en forbrugertrend, der klart læner sig mod sundere valg og en bredere smagspalette, er januars salgstal fra Lidl et vidnesbyrd om, at irske forbrugere er ivrige efter at integrere flere næringsrige fødevarer i deres daglige kost.

Anbefalet til dig