Kæmpe åbningsfest: Netto slår dørene op i dag med gratis kaffe og tilbud på smør

Af: Mie M.B

|

21/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Netto åbner i en af de gamle Aldi butikker

Mest læste i dag

Onsdag morgen byder på en helt særlig begivenhed i Esbjerg, hvor borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) står klar til at klippe snoren til åbningen af den helt nye Netto på Østervangsvej. Med jazzmusik, gratis kaffe og croissanter bliver dagen fejret i stil, og byens borgere inviteres til at deltage i festlighederne. Det skriver JydskeVestkysten.

Transformationen fra Aldi til Netto har været en følelsesladet rejse for mange, især for butikschef Dzenada Ezic, der efter næsten et kvart århundrede hos Aldi stod over for et stort skifte. "Det kostede lidt tårer," indrømmer Ezic, som nu ser frem til en ny begyndelse med Netto.

Ezic og otte af hendes tidligere Aldi-kolleger har taget springet med til Netto, hvor de efter en periode med oplæring i andre Netto-butikker, nu er klar til at byde kunderne velkommen i deres nye arbejdsuniformer. "Vi skal lige lære det," siger Ezic med et smil, mens hun understreger, at de er forberedte på at give kunderne en god oplevelse fra dag ét.

Åbningsdagen bliver markeret med særlige tilbud, der inkluderer alt fra Kærgården til skarpe priser, til friskbagt brød og kager flere gange dagligt – et tiltag, der skal sikre, at Netto på Østervangsvej skiller sig ud fra mængden. "Det bliver en lille, men pæn butik," lover Ezic, som er fast besluttet på at skabe et indbydende miljø for butikkens gæster.

Med et salgsareal på omkring 600 kvadratmeter er butikken mindre end mange andre Netto-butikker, men størrelsen kompenseres med et fokus på kvalitet og en personlig betjening, der spejler det stærke fællesskab mellem medarbejdere og kunder.

Anbefalet til dig