Mai Manniche i krig med Trustpilot: Ønsker dette fjernet

Af: Mie M.B

|

20/02/2024

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Mai Manniche har nu opfordret sine følgere til aktion mod de mange injurier

Mest læste i dag

Mai Manniche, grundlæggeren af Jewlscph, har bedt om hjælp fra sine Instagram-følgere til at modvirke det, hun hævder er falske 1-stjernede anmeldelser af hendes smykkevirksomhed på Trustpilot. I en Instagram-story opfordrer hun sine følgere til at skrive positive 5-stjernede anmeldelser for at imødegå de negative. Det skriver Her & Nu.

Denne anmodning har dog udløst en modreaktion fra nogle af hendes følgere, der har brugt Trustpilot til at udtrykke deres utilfredshed med virksomheden. En anonym bruger har blandt andet kritiseret ejeren og anklaget hende for at være selvoptaget, fornærme mænd og købe falske smykker til videresalg.

Mai Manniche forsøger også at få Trustpilot til at fjerne de negative anmeldelser, men har angiveligt haft begrænset succes og hævder, at platformen kun reagerer på hate og chikane, hvis virksomheder betaler for et premium-abonnement. Hun anklager også Trustpilot for muligvis at have en interesse i at opkræve penge fra virksomheder for at fjerne negative anmeldelser.

Der er dog ikke fundet beviser for disse påstande, og Trustpilot hævder selv på deres hjemmeside, at de har procedurer og teknologi til at identificere og fjerne mistænkelige og falske anmeldelser. Derfor er det uklart, om der er sandhed i Mai Manniches påstande om Trustpilots praksis.

Anbefalet til dig