Nu er det godkendt: Her åbner ny Lidl butik

Af: Mie M.B

|

18/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye Lidl åbner i en af Aldis gamle butikker

Mest læste i dag

Lidl har fået grønt lys fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til at omdanne den tidligere Aldi-butik på Broparken i Hadsund til en Lidl-butik. Randers Amtsavis rapporterede i slutningen af november om Lidl's interesse i at etablere sig i det pågældende område, og nu er handlen officielt godkendt.

Den planlagte åbning i foråret 2023 markerer en strategisk udvidelse for Lidl, der har erhvervet i alt 11 tidligere Aldi-butikker rundt om i landet. Disse butikker, købt af Rema 1000, er blevet en del af en kompleks supermarkedskabale. Rema 1000 overtog oprindeligt over 100 Aldi-bygninger, men valgte at sælge nogle af dem videre.

Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, udtaler, at næste skridt indebærer tømning, ombygning og ansættelse af personale. Den præcise åbningsdato i foråret er endnu ikke fastlagt, men Lidl forventer at åbne dørene for kunderne i marts, april eller maj.

Den godkendte handel med de 11 Aldi-butikker markerer ikke kun Lidl's ekspansion, men understreger også supermarkedskædens ambition om at åbne i alt 20 butikker i det kommende år. Udover de 11 erhvervede Aldi-butikker åbner Lidl yderligere ni butikker rundt om i landet som en del af deres omfattende vækststrategi.

Anbefalet til dig