Smykker med fri fragt uanset pris

Gadgets
Foto: Shutterstock.com
Det kan være dyrt at bestille varer på nettet, når det kommer til fragten. Hos iPerlen har du mulighed for at købe smykker, hvor der er fri fragt uanset prisen.

Mest læste i dag

Det er efterhånden svært at finde en webshop i dag, hvor du ikke kommer til at betale en skyhøj fragtpris for dit køb, medmindre du altså køber for et meget højt beløb.

Det afskrækker mange fra at foretage et køb, da en fragtpris virker meget uoverskuelig. Heldigvis findes der webshops, hvor du slipper for at betale fragt, uanset prisen på dit køb.

Mange af disse webshops findes der dog ikke, men det er alligevel lykkedes os at opstøve en, der sælger smykker med fri fragt.

Køb kvalitetssmykker med fri fragt

Personlige smykker til fine priser og fri fragt

Webshoppen vi er faldet over hedder iPerlen, og de sælger ikke overraskende smykker. Priserne på smykkerne er faktisk ganske tilforladelige, og de fleste vil kunne være med her.

Hvad enten det er smykker til en konfirmation, hverdagsbrug eller måske til et bryllup, så kan der findes smykker til enhver anledning hos iPerlen.

Der hvor iPerlen virkelig trækker op, er deres fragtpolitik. Som tidligere nævnt, så er der typisk en høj fragt, når man køber smykker, men på iPerlen slipper du fuldstændig for at betale for fragten.

Du får således gratis fragt uanset om du bestiller for 50 kroner, eller om du foretager et stort køb for flere tusinde kroner.

Kan du stole på iPerlen?

Der er ikke noget ved IPerlen, der skulle indikere, at man ikke kan stole på siden. Der er oplistet et CVR-nummer samt en dansk adresse, så der skjules intet på siden.

Virksomheden holder til i Danmark, og tager man et kig på iPerlens trustpilot-side, så er der her også kun gode anmeldelser. ‘Godt udvalg og overskuelig hjemmeside’ lyder det fra en kvinde ved navn Mona, mens Sarah er tilfreds med prisen og leveringstiden.

Om iPerlen Smykker

Hos iPerlen kan du forvente en god service, og du kan forvente smykker i høj kvalitet. Smykkerne er uden nikkel og bly.

Der er generelt hurtig levering på bestillinger hos iPerlen, hvor smykkerne forventes at være fremme 1-3 hverdage efter bestilling. Der er ingen hemmelige gebyrer, så de priser du ser på siden, er det du kommer til at betale.

Er du ikke tilfreds med dit køb, så er der fuld returret indenfor 14 dage. Du har altså to uger til at vurdere, om du er tilfreds nok med dit køb, eller om du gerne vil have pengene retur igen.

Klik her for at se udvalget på iPerlens hjemmeside

 

Anbefalet til dig