Virker allerede næste dag: Dette husholdningsprodukt får dine orkidéer til at blomstre

Have
Foto: Shutterstock
Et husholdningsprodukt vil få dine orkidéer til at blomstre.

Lige nu læser andre også

Orkideer, som er kendt for deres skønhed og farverighed, er en favorit blandt mange planteentusiaster.

Disse elegante planter kan dog være udfordrende at passe - især når det kommer til at få dem til at blomstre.

Dog viser det sig nu, at der findes en simpel, men effektiv metode til at sætte gang i orkideers vækst og blomstring - og det eneste du skal bruge er et helt almindeligt husholdningsprodukt.

Det skriver Monjardinmamaison.

Bagepulver, som længe er blevet hyldet for sine rengøringskræfter, indeholder natriumbicarbonat, som er et næringsstof essentielt for planter.

Det bidrager til at hæve jordens pH-værdi, hvilket kan fremme orkideens vækst og blomstring.

Denne metode er ikke kun simpel, men også overraskende effektiv, hvilket gør bagepulver til et uundværligt redskab, når det kommer til at få orkideer til at blomstre.

For at få det bedste ud af dit bagepulver er der et par forskellige metoder, du kan ty til.

En af metoderne indebærer at opløse en spiseskefuld bagepulver i en liter vand og derefter lade den stå i opløsningen i 24 timer. Efter det kan blandingen bruges til at vande orkideens.

Alternativt kan du tilføje et par dråber sort sæbe til blandingen og sprøjte din plantes blade - dog kun en måned efter afblomstring for at stimulere en endnu mere prangende genblomstring.

Det er dog vigtigt at bruge bagepulver med måde. Overforbrug kan skade orkideen og forstyrre jordens balance.

Det anbefales derfor kun at anvende denne behandling højst hver sjette måned og undgå at gøre det, mens planten er i blomst eller har knopper.

Mest læste

Hold dig fra pelargonier: Her er årsagen Mange vælger den røde, lyserøde eller hvidblomstrende geranium, som er en ideel plante til altanbrug. Det kan dog være en god idé at overveje andre muligheder. Lad os se nærmere på hvorfor, og hvilke alternativer der findes.
Kom rotterne til livs: Tre effektive planter til at holde skadedyrene væk Disse tre planter passer mere eller mindre sig selv, men gør en kæmpe forskel, når det kommer til rotter.

Anbefalet til dig