Aarhusiansk ungdomsskole jubler: Kreative medarbejdere sejrer på landsdækkende tv

16/08/2019

Christian Granhøj Skouboe

MesterSkaberne blev vundet af to lokale kreative. Foto: DR
"Det er megafedt at Lasse Petersen og Anders Kiel har vundet MesterSkaberne,” siger Rikke Herold, der er vicefritids- og ungdomskoleleder i UngiAarhus SYDVEST. Her til aften var der jubel i UngiAarhus og Børn og Unge, da de to medarbejdere blev kåret som vindere af DRs aftenserie MesterSkaberne om at skabe nyt og brugbart af kasserede materialer. Både Lasse og Anders er ansat i ungdomsskolen i UngiAarhus SYD/SYDVEST, og der er både ros til deres vindertitler, og deres arbejde i dagligdagen: ”De fortjener det. Det er to fantastiske mennesker, der kan lave alt ud af ingenting, og det kan man se på #byggehygge. Det er noget, vi har haft gavn af i ungdomsskolen,” siger Rikke Herold. Campingvogn endte som sauna I ungdomsskolen har de blandt andet været med i et projekt sammen med en gruppe unge om at omdanne en campingvogn til en sauna- Det er noget, UngiAarhus håber, der kommer mere af. ”Saunaen er blandt andet blevet brugt til vores sommeraktiviteter under overskriften GAS. Og vi håber, at deres sejr og udsendelserne åbner for, at unge får lyst til at bruge hænderne og skabe noget. Det kan Anders og Lasse hjælpe dem med, for de er kreative og har ideerne – og så har de altid ja-hatten på, og det kommer de unge til gavn,” fortæller Rikke Herold i en pressemeddelelse.  UngiAarhus ser allerede nu frem til, at de kommer hjem, og det bliver spændende at se, det næste projekt, de kaster sig ud i.

Mest læste i dag

"Det er megafedt at Lasse Petersen og Anders Kiel har vundet MesterSkaberne,” siger Rikke Herold, der er vicefritids- og ungdomskoleleder i UngiAarhus SYDVEST.

Her til aften var der jubel i UngiAarhus og Børn og Unge, da de to medarbejdere blev kåret som vindere af DRs aftenserie MesterSkaberne om at skabe nyt og brugbart af kasserede materialer. Både Lasse og Anders er ansat i ungdomsskolen i UngiAarhus SYD/SYDVEST, og der er både ros til deres vindertitler, og deres arbejde i dagligdagen:

”De fortjener det. Det er to fantastiske mennesker, der kan lave alt ud af ingenting, og det kan man se på #byggehygge. Det er noget, vi har haft gavn af i ungdomsskolen,” siger Rikke Herold.

Campingvogn endte som sauna

I ungdomsskolen har de blandt andet været med i et projekt sammen med en gruppe unge om at omdanne en campingvogn til en sauna- Det er noget, UngiAarhus håber, der kommer mere af.

”Saunaen er blandt andet blevet brugt til vores sommeraktiviteter under overskriften GAS. Og vi håber, at deres sejr og udsendelserne åbner for, at unge får lyst til at bruge hænderne og skabe noget. Det kan Anders og Lasse hjælpe dem med, for de er kreative og har ideerne – og så har de altid ja-hatten på, og det kommer de unge til gavn,” fortæller Rikke Herold i en pressemeddelelse. 

UngiAarhus ser allerede nu frem til, at de kommer hjem, og det bliver spændende at se, det næste projekt, de kaster sig ud i.

Anbefalet til dig