Brandvarmt kendis-pars bryllupsrejse går til Vejle: Byen er "det danske Ibiza"

I Byen
Blogger, tv-stjerne og iværksætter. Irina Olsen har gang i lidt af det hele. Hun har netop været aktuel i den nye sæson af det populære program Beauty Bosserne, som kører på Kanal 4 og Dplay. Foto: Per Arnesen / Discovery Networks
Irina Olsen og hendes mand Morten Olsen - også kendt som DJ Faustix - holder deres bryllupsrejse i Vejle.

Mest læste i dag

Den kendte og populære blogger og reality-tv stjerne Irina Olsen blev i september gift med den storsælgende dj, Morten Olsen, som optræder under navnet DJ Faustix. De har dog begge to knald på karrieren, Irina Olsen er ikke vild med at flyve og så har parret også en fælles datter, som ligeledes skal prioriteres. Derfor valgt valget helt naturligt på, at de skulle fejre deres indgåede ægteskab i Vejle. 

Det fortæller parret til Ekstra Bladet.

Det er dog ikke tilfældigt, at valget netop faldt på Vejle som destination for deres romantiske rejse. “Vi tager til Vejle. De har gode spahoteller, der er havudsigt, og det er en flot by. Det er det danske Ibiza,” udtaler Irina Olsen til Ekstra Bladet. Hvad parrets tur i Vejle og omegn ellers vil byde på, melder historien ikke noget om.

Selvom Irina Olsen ikke bryder sig om at flyve og hendes mand jetter verdens rundt for at spille som dj, så har de dog booket en sommerferietur til Tyrkiet næste år. Det er nemlig i højere grad de meget længere ture, som trækker tænder ud for parret. 

Anbefalet til dig