Danske Spil sætter odds på kokkekonkurrence i Odense

I Byen
Kokkekonkurrencen finder sted på søndag. Foto: Shutterstock
For fjerde gang er Odenses madfestival SPIS rammen om kokkekonkurrencen Schiøtzprisen, hvor nogle af landets dygtigste kokke konkurrerer om at blive den bedste fortolker af det fynske spisekammer. Men for første gang har Danske Spils oddssættere sat odds på konkurrencen, der finder sted søndag den 15. september. Og oddssætterne har en klar favorit.

Mest læste i dag

"Vi vurderer at kokken Stefano Foschi fra Odense-restauranten Fynboen har størst chance for at vinde konkurrencen. Han har vundet to gange før, så han kender spillereglerne og er god til at ramme niveauet. Derfor giver vi lige nu odds 2,25 på ham som vinder," siger Mathias Reimer Larsen, Oddssætter hos Danske Spil.

Stefano Foschi er dog tæt forfulgt som favorit af Rasmus Bermann fra Alchemist, som giver pengene 2,70 gange igen som vinder.

"Rasmus Bermann er på kokkelandsholdet og desuden ansat på Alchemist, som er en af de hotteste restauranter lige nu, så han er vant til både at levere og konkurrere. Stefano Foschis fordel er, at han kender de lokale råvarer bedre end Rasmus Bergmann, derfor er han også fortsat favorit," siger Mathias Reimer Larsen.

I den anden ende af skalaen er Emil Rask Bahr fra Sdr. Bjert Kro. Han giver pengene 10 gange igen, hvis han vinder.

"Oddset på Emil Rask Bahr er ikke et udtryk for, at vi ikke tror han kan lave mad. Hans konkurrenter har bare en bredere erfaring og flere af dem har allerede vundet større konkurrencer før. Men han kan jo overraske," siger Mathias Reimer Larsen.

Selvom madlavning ikke er det, oddssætterne oftest beskæftiger sig med, synes Mathias Reimer Larsen, at det giver en god mening at have odds på Schiøtzprisen.

"Det er en anderledes udfordring for mig som oddssætter, som samtidig er sjov. Det er også sådan, man skal se vores odds. Vi vil gerne give folk mulighed for at sætte lidt penge på de skæve ting, som for eksempel kokkekonkurrencer," slutter han i en pressemeddelelse.

Oddsene til Schiøtzprisen lukker senest lige før konkurrencestart søndag. Alle odds kan ses på Danske Spils hjemmeside. 

 

Anbefalet til dig