Det sker i Horsens: Julekoncert, HIC og rundvisning om besættelsestiden

Nu er det blevet jul, og det kan mærkes på ugens program. Læs med her, hvor Horsens24 som altid giver dig et overblik over ugens bedste begivenheder, så du blot skal vælge, hvad du vil bruge ugen på.

Mest læste i dag

Vi er efterhånden ved at være meget tæt på jul, og der er en masse på programmet, som kan bringe dig i julestemning, hvis du ikke allerede er det.

Rundvisning om besættelsestiden

Den 10. december kan man komme til en helt særlig rundvisning hvor der er fokus på besættelsesårene 1940-1945. Rundvisningen hedder 'Op ad stigen og væk over ringmuren', og man kan her opleve livet i fængslet under 2. Verdenskrig.

Læs mere her. 

Den Eventyrlige Julerejse

Den 10. december kan du komme på en eventyrlig julerejse med Teatret Komediehuset. Det bliver en dejlig dag, hvor man kan høre julehistorier og samtidig møde de mange julevæsner.

Læs mere her. 

ÅRETS DANSKE JULEKONCERT 2019

Jesper Lundgaard er igen klar med sit populære juleshow – denne gang tager det do nye højder, og der kommer endnu bedre ting på programmet. Det er igen fyldte koncertsalene, men showet bliver i år større end nogensinde før.

I år har Jesper Lundgaard et 6-mandsorkester på banen og har både guitar, klaver, trommer, bas og blæsere.

Læs mere her. 

SING SING SING

Julen giver dig mange s’er:  skilsmisser, sne, sovs, stress, sorg – og alt det sjove, selvfølgelig. I Sing, Sing, Sing møder vi de fem Sing Sing Sing’ere. De bliver en aften med skøn musik, en masse julestemning og god underholdning.

Læs mere her. 

HIC - RANDERS CIMBRIA

Torsdag 12. december kan du komme forbi Forum Horsens og heppe på HIC når de møder Randers i et spændende opgør. 

Læs mere her. 

Søndagsåbent

 Den 15. december er der søndagsåbent i bytorvHORSENS. Du får her tid til at få styr på alle julegaverne, og samtidig kan du møde julemanden eller se den fine Disney-udstilling.

Læs mere her. 

Anbefalet til dig