Det sker i Horsens: Kandis, Onkel Reje og Kvium

Det er et blandet program man kan opleve i denne uge i Horsens. Men det er bestemt ikke kedeligt, så læs med her, hvor vi giver dig et overblik over ugens bedste begivenheder.

Mest læste i dag

I denne uge er der både musik, kunst og børneshow på programmet. Der er altså noget for både børn og voksne.

Kandis

Den 11. september kan du opleve dansktop – og det et ikke hvem som helst der går på scenen, men Kandis, som fejrer deres 30-års jubilæum. Du kan opleve et af de største navne i dansktop, og samtidig få en unik oplevelse til deres jubilæum.

Kandis består af Johnny Hansen (guitar og vokal), Jens Erik Jensen (keyboard og vokal), Jørgen Hein Jørgensen (bas og vokal), Frank Thøgersen (trommer).

Læs mere her. 

Ø-tur til Endelave

Den 12. september kan du opleve den idylliske ø Endelave, når der er ø-tur. Endelave er blandt andet kendt for de mange vilde kaniner, men der er meget mere at opleve i den flotte natur. Det er en heldagsudflugt, hvor du får mulighed for at se øen fra sin bedste side.

Læs mere her. 

Pejseshow 2019

Nu kan du komme til årets show på Pejsegården. Der er både revy, show og sang. Men de er også kendte for den lækre buffet og de gode cocktails. Medvirkende er Mikkel Schrøder, Sara Gadborg, Christine Astrid og Gordon Kennedy. Arrangementet foregår fredag den 13. september.

Læs mere her. 

Onkel Rejes Heavyshow

Den 14. september kan dine børn opleve Onkel Reje. Onkel Reje lærer dine børn det modsatte af, hvad du højst sandsynligt vil gøre. Men ikke desto mindre er han en populær herre blandt børnene. Han er en af Ramasjang-favoritterne og du kan måske også få et smil på læben, når Onkel Reje går på scenen.

Læs mere her. 

Mogens Dalsgaard klaverkoncert

De 15. september får du en unik mulighed for at se og høre dygtige Mogens Dalsgaard som er en af de dygtigste danske pianister, som også har en blændende international karriere. Han er både prisvindende og har medvirket på film.

Læs mere her.

Kunst & Kaffe - Michael Kvium 'Skitsen'

Kvium er den mest kendte kunstner fra Horsens. Derfor er der også en del fokus på ham på Horsens Kunstmuseum. Den 15. september kan du komme til Kunst & Kaffe hvor der bliver fortalt om museets aktuelle særudstillinger og ophængninger fra museets egen samling.

Læs mere her. 

 

 

Anbefalet til dig