Det sker i Horsens: Nøddeknækkeren, basket og julejazz

Vi er rigtig tæt på juleaften, og de fleste af os kæmper med at få de sidste julegaver på plads, inden julefreden kan sænke sig. Hvis du har brug for et afbræk fra juleshoppingen, så har vi som altid lavet en oversigt over ugens begivenheder.

Lige nu læser andre også

Juleaften nærmer sig, og det kan ses på programmet i denne uge. Der er fyldt op med julearrangementer og julemusik. Læs med her og find ud af, hvad du skal bruge ugen på.

Den Eventyrlige Julerejse

Den 17. og 19. december kan du se stykket ”Den Eventyrlige Julerejse” i Komediehuset, som er en magisk julerejse gennem dejlige julehistorier hvor du kan møde de skønne væsner og får magien fra julen frem. Det er en juletradition for folk i alle aldre.

Læs mere her. 

BalletBio - Nøddeknækkeren

Der kommer BalletBio i Megascope den 17. december, hvor klassikeren Nøddeknækkeren bliver vist.

En af de største juleklassikere, Tjajkovskijs 'Nøddeknækkeren', er for mange en essentiel del af julen. Musikken blev skrevet i 1892 og siden har den været en af de mest elskede julehistorier. Du kan nu se den som ballet i biografen.

Læs mere her.

HIC - BAKKEN BEARS

Vores dygtige basketdrenge tager i denne uge i mod Bakken Bears, og det ser ud til at blive et vigtigt opgør for HIC, som lægger under Bakken, der er på en solid førsteplads. Så kig forbi og støt HIC.

Læs mere her. 

Back To Black

Den 20. og 21. december er der et spændende arrangement på Kulisselageret, hvor Back to Black spiller AC/DC mest elskede sange. Bandet er efterhånden kendt som et af de mest erfarne coverbands, og de laver altid den fineste hyldest til AC/DC.

Læs mere her.

Jule Flash Mop

Flash Mop er et kendt fænomen i hele verden, og nu kommer det også til Horsens – og så endda i en juleudgave. På Søndergade kan du den 22. december klokken 11.00 opleve en vaskeægte Jule Flash Mop.  Det er en stor Jule Flash Mop med hele 150 sangere, så der er noget at glæde sig til.

Læs mere her. 

Julejazz i Horsens Håndværkerforening

Den 22. december er der julejazz i Håndværkerforeningen, og fjerde søndag i advent kan du få et festlig aften og komme i julestemning, hvis du ikke allerede er det.

Til at spille kommer Jesper Bjarnesen på banjo/guitar, Heine Poulsen på trommer og Jesper Carlsen på bas, Chris Tanner på klarinet og Finn Odderskov på tenorsax/klarinet, mens Rikke Mølgaard står for sangen.

Læs mere her. 

Anbefalet til dig