Det sker I Horsens: Nytårstur, Kim Sjøgren og Rørbæk Sø

Vi går ind i de sidste dage af 2019, og det betyder også, at årets største fest venter forude. Dog er der ikke så mange ting på programmet denne uge, og det meste af byen er også lukket i nytårsdagene. Horsens24 har dog fundet et par arrangementer, som du kan tage til, hvis du endnu ikke ved, hvad du skal bruge ugen på.

Lige nu læser andre også

I denne uge kommer vi forhåbentligt godt ind i det nye år, og selvom der er ikke er mange ting på programmet, så er der stadig et par gode ting, som du kan give dig til i ugens løb.

Nytårstur

Den 1. januar kan du traditionen tro komme med på nytårstur, som er en kort gåtur i nærområdet. Hvorhen turen går vides ikke endnu, men bestemmes på dagen. Det eneste der er sikkert er, at man mødes ved banegården klokken 13.00, og at tilmelding er ikke nødvendig. Man kan medbringe hvad man vil af drikkevarer og snacks. Til denne tur, er turlederen Ole Jacobi Nynes. Han kan kontaktes på 40743811, hvis man har noget spørgsmål. Turens længde er cirka 5 km.

Læs mere her. 

KIM SJØGREN

Den 4. januar er der arrangement med Kim Sjøgren, hvor du kan høre den dygtige musikker, og hans orkester Little Mermaid Orchestra, der blev dannet i foråret 1997 af Kim Sjøgren selv. I dag er det et af landets mest efterspurgte orkestre. Foruden Kim Sjøgren består orkestret af dygtige kvindelige musikere, dele fra Det Jyske Musikkonservatoriets solistklasse og Det kongelige Kapel og fra Radiosymfoniorkestret. Du kan glæde dig til en fantastisk dag med jazz og evergreens.

Læs mere her.

På toppen af Rørbæk Sø

Den 5. januar kan du komme på tur med DSB. Denne gang går turen til Rørbæk sø og den gamle Hærvej, men man kommer også forbi springbakken sammen med turleder Per Thestrup Vilain. Du kan tilmelde dig på sms på nummer 42782013. Turens længde er cirka 13 km.

Læs mere her. 

Anbefalet til dig