Det sker i Horsens: Røverhistorier, City Singler og Barselona

Hvis du ikke ved, hvad din uge skal gå med, så giver Horsens24 dig her et overblik over, hvad der sker i ugens løb.

Lige nu læser andre også

En ny uge er i gang, og Horsens24 giver dig som altid et overblik over ugens begivenheder, så du blot skal vælge, hvad du gerne vil bruge din uge på.

Hjælp til slægtsforskning

Den 7. oktober kan på få hjælp til slægtsforskning på Horsens Bibliotek, så hvis du har du lyst til at forske i din slægt, så sidder Horsensegnens Slægtsforskere igen klar på til at hjælpe dig. Du kan denne gang lære at bruge kirkebøger og folketællinger.

Læs mere her. 

Adelige røverhistorier af Elisabeth Ahlefeldt-Laurvig

Samme dag byder Horsens Bibliotek også på røverhistorier af Elisabeth Ahlefeldt-Laurvig hvis fars familie er fra Eriksholm ved Holbæk, mens moderens familie er fra Steensgaard på Langeland Begge forældre var adelige, så der er mange muligheder for at høre rygter om de adelige

Læs mere her. 

Lad os tale om hvad vi ser

Horsens Kunstmuseum byder igen på samtale om kunst. Her kan vi tale om hvad vi ser, og blive klogere på samtidskunsten og museets aktuelle udstillinger.

Læs mere her. 

Pejseshow 2019

Hotel Pejsegården byder igen til Pejseshow den 11. og 12. oktober, hvor gode grin, musik, en unik blanding af revy kommer på banen. De medvirkende er Mikkel Schrøder, Sara Gadborg, Christine Astrid, Gordon Kennedy

Læs mere her. 

Barselona

Kulisselageret byder velkommen til bandet Barselona, som med sprøde toner giver liv til lokalerne. Du kan opleve en fed aften med masser af god musik.

Læs mere her. 

City Singler

Den 10. oktober kommer det populære show City Singler forbi Horsens med deres femte show, som samtidig er deres 10-års jubilæumsshow.

Det nye show hedder Gammel vin på nye tasker, og det er som altid Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing..

Læs mere her. 

Drømmekvarteret

Den 12. oktober kan dine børn få en mental pause med fortællinger akkompagneret af beroligende musik. I Drømmekvarteret bruger man fantasien og musikken at få børn til at visualisere og sanse helt almindelige indtryk som frygt, kærlighed og spænding. Der skabes kontakt mellem sind og krop.

Læs mere her. 

 

Anbefalet til dig